5000 TL i7 6700K - GTX 1070 Sistem Toplama

• Konuyu başlatan YMC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.667
Hangi siteden topluyorsun?
Sinerji.
200 TL fark için işlemciyi ve anakartı düşürmek istemiyorum ama önerin için teşekkürler.

Ekran Alıntısı-2.JPG
Bu şekilde bi güncelleme yaptım, RAM'ler için ne düşünüyorsunuz kaliteli midir, bir sıkıntı çıkarır mı? Önerebileceğiniz başka marka RAM var mı?

Sinerji.

200 TL fark için işlemciyi ve anakartı düşürmek istemiyorum ama önerin için teşekkürler.

Eki Görüntüle 185322 Bu şekilde bi güncelleme yaptım, RAM'ler için ne düşünüyorsunuz kaliteli midir, bir sıkıntı çıkarır mı? Önerebileceğiniz başka marka RAM var mı?
Tercih sizin :). Bu arada bence SSD yi 250 GB yapmaya çalışın. 120 GB yetmeyebilir.

Ram konusunda corsair vengeance serisi seçimin iyi olmuş. Anakart konusunda ise msi z170a m5 çok başarılı.

Ram konusunda corsair vengeance serisi seçimin iyi olmuş. Anakart konusunda ise msi z170a m5 çok başarılı.
Evet öyle ama fiyat konusunda biraz zorlayıcı :/ Ayrıca anakart bileşenleri ve kalitesi olarak daha iyidir eminim ama teknik olarak pek bir fark yok gibi bu segmentteki anakartlarda.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı