5000 TL i7 6700K Sistem Toplama

Schizophrenia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Daha önceki konularımda bana çok yardımcı oldunuz. Öncelikle bunun için teşekkür ederim. Şu an sadece kasa seçimim kaldı. Pencereli güzel bi kasa seçmemde yardımcı olursanız sevinirim. Siparişini vereceğim sistem şu şekilde;

• i7 6700k Skylake
  • Msi GTX970
  • Asus Maximus Hero VIII
  • Corsair Dominator Platinum 2x8GB 3000Mhz C15
  • Corsair h110i GT Sıvı soğutma
  • Wd 1tb 7200rpm blue HDD
Kasa olarakta;

• Zalman z11 Neo
  • Thermaltake v51
  • Corsair Obsidian serisi 450D
Aklımda kasa olarak bunlar var. Başka önerebileceğiniz pencereli kasa tavsiyelerinizi bekliyorum. Bunun dışında parçalar konusunda önerileriniz varsa onlarıda duymak isterim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Daha önceki konularımda bana çok yardımcı oldunuz. Öncelikle bunun için teşekkür ederim. Şu an sadece kasa seçimim kaldı. Pencereli güzel bi kasa seçmemde yardımcı olursanız sevinirim. Siparişini vereceğim sistem şu şekilde;

• i7 6700k Skylake
  • Msi GTX970
  • Asus Maximus Hero VIII
  • Corsair Dominator Platinum 2x8GB 3000Mhz C15
  • Corsair h110i GT Sıvı soğutma
  • Wd 1tb 7200rpm blue HDD
Kasa olarakta;

• Zalman z11 Neo
  • Thermaltake v51
  • Corsair Obsidian serisi 450D
Aklımda kasa olarak bunlar var. Başka önerebileceğiniz pencereli kasa tavsiyelerinizi bekliyorum. Bunun dışında parçalar konusunda önerileriniz varsa onlarıda duymak isterim. İyi sosyaller.
Üçü de birbirinden güzel kasa. İnventus'da Thermaltake V51'in 750W 80+ sertifikalı dahili PSU olan bir modeli var. Ona yönebilirsin, tahminimce kablolama vs. gayet rahat olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı