Dizüstü bilgisayar da yapacağım şey kartvizit ve benzeri işler çok bir amaç düşünmüyorum. 5000 TL'ye kadar bütçem var. Alınabilecek iyi bir dizüstü bilgisayar öneriniz var mı acaba?
Araştırma konusunda bilgi sahibi değilim kusuruma bakma az çok bildiğim şey işlemci olayı i3 iyimi emin değilim sence gösterdiğin dizüstü kullanışlımıdır beni yarı yolda bırakırmı?
Araştırma konusunda bilgi sahibi değilim kusuruma bakma az çok bildiğim şey işlemci olayı i3 iyi mi emin değilim sence gösterdiğin dizüstü kullanışlı mıdır beni yarı yolda bırakır mı?
Pek bilmiyorum PC'yi duyduğuma göre oyun oynatmaz ofis işleri günlük kullanım için vs. kullanıyormuş çok zor bir ihtimalle CS:GO'da 10 FPS verirmiş yanlışsam lütfen kusura bakmayın.
Araştırma konusunda bilgi sahibi değilim kusuruma bakma az çok bildiğim şey işlemci olayı i3 iyi mi emin değilim sence gösterdiğin dizüstü kullanışlı mıdır beni yarı yolda bırakır mı?
Pek bilmiyorum PC'yi duyduğuma göre oyun oynatmaz ofis işleri günlük kullanım için vs. kullanıyormuş çok zor bir ihtimalle CS:GO'da 10 FPS verirmiş yanlışsam lütfen kusura bakmayın.