5000 TL ile alınabilecek dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
5000

ZedBey

Femtopat
Daha fazla  
Dizüstü bilgisayar da yapacağım şey kartvizit ve benzeri işler çok bir amaç düşünmüyorum. 5000 TL'ye kadar bütçem var. Alınabilecek iyi bir dizüstü bilgisayar öneriniz var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırma konusunda bilgi sahibi değilim kusuruma bakma az çok bildiğim şey işlemci olayı i3 iyi mi emin değilim sence gösterdiğin dizüstü kullanışlı mıdır beni yarı yolda bırakır mı?

Pek bilmiyorum PC'yi duyduğuma göre oyun oynatmaz ofis işleri günlük kullanım için vs. kullanıyormuş çok zor bir ihtimalle CS:GO'da 10 FPS verirmiş yanlışsam lütfen kusura bakmayın.
Araştırma konusunda bilgi sahibi değilim kusuruma bakma az çok bildiğim şey işlemci olayı i3 iyi mi emin değilim sence gösterdiğin dizüstü kullanışlı mıdır beni yarı yolda bırakır mı?

Eğer oyun için kullanmicaksan tekrar söylüyorum bilgili değilim özelliklerine göre götürür gibi. Veyahut 2.el alabilirsin sağlam bir laptop.

Pek bilmiyorum PC'yi duyduğuma göre oyun oynatmaz ofis işleri günlük kullanım için vs. kullanıyormuş çok zor bir ihtimalle CS:GO'da 10 FPS verirmiş yanlışsam lütfen kusura bakmayın.
Yok ne kusuru bu bilgisayar da oyun oynamayı düşünüyorum zaten iş amaçlı lazım beni uzun süre idare edicek bilgisayar arıyorum ben.

https://www.letgo.com/tr-tr/i/monster-abra-a5v812_fa71a899-c5f3-46b9-a909-8ad25135ed3b bir bakın isterseniz. Bir sorunu vs. varsa almazsanız.
Yok ne kusuru bu bilgisayar da oyun oynamayı düşünüyorum zaten iş amaçlı lazım beni uzun süre idare edecek bilgisayar arıyorum ben.

İ7-8750H Monster Abra A5 V13.2 GTX1050 (4GB) - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 947549905 bu da var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı