5000 TL ile ne yapılır?

Liseyi bitir.
18 i ne kadar yatırım yap.
 
Liseyi bitir.
18'i ne kadar yatırım yap.

Kötüye giden ekonomide elimde para bulundurmak istiyorum olmazsa 3D yazıcı alıp oradan para kazanmaya başlayacağım az çok idare eder ilerletirim işi 18'e kadar bir de kariyer olarak e-spor veya ralli yarışçılığı yapar 18'de de ticarete atılırım.
 
Elinde pc varsa yazılım, photoshop gibi alanlarda kendini geliştirmeni öneririm hatta kendimede öneriyorum bende en kısa sürede başlamayı düşünüyorum.
 
Yanlış hatırlamıorsam Amazon üzerinden satış yapmak için şirketinizin olması gerekmiyordu.
Dropshipping de yapabilirsiniz.

Evet şirketsiz yapanlarda var ama Amerika'dan dropshipping yapıldığında hatırladığım kadarıyla vergisiz 50k alabiliyorduk ondan sonrasi için şirket zorunlu.
 
Eliniz de Tl bulundurmayın.
Eriyor.
Ya dediğiniz gibi yazıcı alın.
Ya da başka bir şey.
Yazıcı için ise Creality Ender 3 Pro olabilir.
2. el daha uyguna da alabilirsiniz.
 
Yanlış hatırlamıorsam Amazon üzerinden satış yapmak için şirketinizin olması gerekmiyordu.
Dropshipping de yapabilirsiniz.
Her şekilde şirket kurup vergi vermemiz gerekiyor aksi halde vergi kaçakçılığı yüzünden para cezası vb. durumlar ile karşılaşır.
 
Elinde PC varsa yazılım, Photoshop gibi alanlarda kendini geliştirmeni öneririm hatta kendimede öneriyorum bende en kısa sürede başlamayı düşünüyorum.

Elimde canavar var eskiden LGS'den önce edit, montaj, yazılım vs. yapıyordum fakat bıraktım okul yüzünden ve hayatımın pişmanlığı birçok şey yapacağım fakat okul vaktimi çalıyor.
 
Kesinlikle yatırım yap altın olur vb
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…