5000 TL ile ne yapılır?

Eliniz de TL bulundurmayın.
Eriyor.
Ya dediğiniz gibi yazıcı alın.
Ya da başka bir şey.
Yazıcı için ise creality ender 3 Pro olabilir.
2. el daha uyguna da alabilirsiniz.

Cr-6SE düşünüyorum.

Her şekilde şirket kurup vergi vermemiz gerekiyor aksi halde vergi kaçakçılığı yüzünden para cezası vb. durumlar ile karşılaşır.

Emin değilim ama muhasebeci tutmam gerekiyor diye biliyorum.

Elimde canavar var eskiden LGS'den önce edit, montaj, yazılım vs. yapıyordum fakat bıraktım okul yüzünden ve hayatımın pişmanlığı birçok şey yapacağım fakat okul vaktimi çalıyor.
Elimizdeki pc iyi ise bence zaman kaybetmeden başlayın hala geç değil. Photoshop'da uzmanlaşıp bionluk, fiver gibi sitelerde logo vb. şeyler yapıp para kazanabilirsiniz veya yazılımda kendinizi geliştirip güzel yerlerde işe girebilirsiniz.
Fiyatları hakkında bilginiz var mı?
Şirketlerin aylık olarak ödemekle yükümlü oldukları bir vergi türüdür. İnternetten aylık olarak yapılan satışın ve kesilen faturaların %1, %8 ya da %18'i oranında hesaplanır.

Teşekkürler fakat dediğim gibi okul yüzünden vakit yok hafta içi sadece 2 saat kalıyor bana okulu açığa almayı düşünüyorum.

Biliyorum fakat e-ticaret için devlet desteği yok diye biliyorum her türlü alıyor vergiyi galiba e-ticarette
Genç girişimci desteğinden faydalanan mükellefler 3 yıl boyunca 75.000 TL’ye kadar gelir vergisinden muaf olmakla birlikte 1 yıl boyunca Bağ-Kur primleri de hazine tarafından karşılanmaktadır. 2022 yılında ödenecek en düşük aylık Bağ-Kur primi 1055,36 TL‘dir. Teşvikten yararlanan genç girişimcinin 12 ay boyunca ödemesi gereken toplam 12,664,32 TL prim hazine tarafından karşılanmaktadır.

Şirket açtığın için oluyor.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…