5000 TL ile ne yapılmalı?

Açıkçası şu an herhangi bir ihtiyacım olmadığı için elime para geçince ETH alıyorum. Aldığım şey de çok değil, 10 liram varsa 3 lirasını buna harcıyorum. Yatırımcı değilim, sıradan bir insanım bu sektörde. Çok bir beklentim de yok. Birkaç sene sonra mesela telefon masrafımı çıkarmaya yardımcı olsa bana kâfi. Belki sen de paranın bir kısmını böyle değerlendirmek istersen. Bi' de adetten YTD diyelim.

5000 lira ile elektrikli skuter almayı düşünüyorum fakat PS4'de almayı düşünmüyor değilim.

Ayrıca bilgisayarımı 3000 liraya satıp 8000 liraya farklı bir laptop almakta mantıklı geldi açıkçası.

Sizce hangi seçenek daha mantıklı?

Elektrikli scooter 5K ya düzgün kalmadı. Bence yatırım yapmayı deneyebilirsin kendi gorusumle Ethereum 4-5 aya artacak gibi duruyor. Eğer seçenekler şartsa PCni yukseltmeni öneririm ama bu bütçe ile 2. el toplamaya çalış.

Peki, bu laptop nasıldır?

O alet yerine PS4 daha mantıklı geldi işte, sizin deneyiminiz nasıldı o aletle?
Hocam benim elimde nintendo switch lite vardı, zar zor çip bulup 900 tl ye taktırmıştım. Nintendonun oyunları malum çok pahalı. Cfw ile tüm oyunları yükleyebiliyordum. Para lazım olduğu için satmıştım ama çok pişmanım. Ben bayılıyorum Nintendonun oyunlarına. Super Mario Odyssey ve The Legend Of Zelda: BOTW mükemmel oyunlar bir bakmanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı