5000 TL Intel i5 6600K GTX 1070 Sistem Toplama

Ali05

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar, yaklasik 5000 lira civarinda oyun bilgisayari almak istiyorum. Kendi az bucuk bilgimle bazi parcalari bir araya getirdim ama konuya cok hakim olmadigim icin yorumlarinizi almak istedim. Topladigim sistemin bir eksigi var midir? Şu olsa daha iyi olur diyeceginiz onerilerinizi bekliyorum. Şimdiden tesekkurler ve monitor tavsiye ederseniz de cok iyi olur.
Screenshot_2016-08-28-16-15-56.png

Screenshot_2016-08-28-16-16-02.png

Screenshot_2016-08-28-16-16-07.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'ler notebook RAM'i dikkat edin satın almadan önce. RAM olarak Corsair Vengeance Lpx öneririm. Onun dışında başka bir sorun göremedim uyumsuzluk olarak. Ancak bana kalsa i5 6600K yerine O.C yapmayacaksanız i7 6700 almanız daha akıl kârı olur. Ve resimde işlemci soğutucuyu göremedim eğer K ibareli alacaksanız takviye soğutucu şart çünkü içinden stock fan çıkmıyor.

Ek olarak hepsiburada yerine sinerji, ebrar bilgisayar gibi sitelerden toplamanız daha iyi olur iyi sosyaller.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı