5000 TL Intel i7 6700 GTX 1070 Monitör Dahil Sistem Toplama

Kasanız çok şık gerçekten benimde acayip hoşuma gitti. Mesela Dark N10 5x fanla geliyor içersinde bu spec alpha 3 x fanla galiba ne gibi etkileri olur soğutmaya sonuçta kalite farkı vardır diye düşünüyorum. Ucuzluğuda cabası içindeki extra fanlar pazarlama taktiğimi acaba . Bende F/P olark Dark N10 a bakıyordum ama bu kasada yeni çıktı tasarımı çok hoş extra fan takmaya gerek var mıdır?

Kasanız çok şık gerçekten benimde acayip hoşuma gitti. Mesela Dark N10 5x fanla geliyor içersinde bu spec alpha 3 x fanla galiba ne gibi etkileri olur soğutmaya sonuçta kalite farkı vardır diye düşünüyorum. Ucuzluğuda cabası içindeki extra fanlar pazarlama taktiğimi acaba . Bende F/P olark Dark N10 a bakıyordum ama bu kasada yeni çıktı tasarımı çok hoş extra fan takmaya gerek var mıdır?
Gerek olacağını pek sanmıyorum :) Technopat incelemesini yapmıștı. İsterseniz bi bakın.

Hayırlı olsun bu fiyata K ibaresi yer alan bir sistem toplanabilirdi fakat uğraşmak istememişsiniz galiba birde kasanız çok güzelmiş. :)
Teșekkürler :) K ibareli alsaydım ișlemci daha pahalı, z170 anakart daha pahalı üstüne bide soğutma almak gerekecek. Bütçeyi așarım. Daha sadece kasa aldım öneriniz varsa alabilirim :)

HDD, Ram, İșlemci, Anakart ve SSD sipariși verildi :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı