5000 TL Intel i7 6700K GTX 970 Sistem Toplama

Eyüp karaser

Megapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Cnc operatörü
pc 2.png

5000 TL'ye kadar sistem toplamam için yardım edebilir misiniz? Benim topladıgım sisteme de yorum yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herşeyi daha yeni alacaksanız henüz birşey almamışsanız yeni ekran kartlarını bekleyin, illaki bütçenizi biraz aşacaktır, orası kaçınılmaz ama daha iyi olcağını umuyorum.

Hocam biraz daha bekleyebilirsen 1080 modellerini senin için çok iyi olabilir.
Bekleyemem dersen bu sistemi öneririm;
Adsız.png

Bütçeniz yeterli olmazsa SSD'den biraz kısabilirsiniz veya RAM'den nasılsa ileride ekleme yaparsınız.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    40,1 KB · Görüntüleme: 267
Son düzenleme:
böyle bi sisteme 600w yeterli mi ? benim için en son alabileceğim kart 980 ti modeli olur gerçekten çok güçlü bir kart ve beni uzun süre idare eder

Gtx 980 almanızı tavsiye etmem. Boş yere paha biçilmiş bir kart. 970 ile arasında paranıza değecek bir fark yoktur. 970'den üstün bir kart almayı istiyorsanız 980 ti derim fakat yeni mimarinin piyasaya çıkmasına bir kaç hafta kalmışken ekran kartı almak pek akıllıca olmaz. Yine de sizin kararınız. Evga Hybrid 980 ti modeli baya iyi performans verir. Ayrıca sıvı soğutucu olarak Silverstone önermem. İlk seçtiğiniz yeterli olur. Ya da Corssair H110 gibi bir soğutucu alın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı