5000 TL Intel i7 6700K GTX 970 Sistem Toplama

murat5508

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar topladığım bu sistem sizce birbirine uyumlu mudur? Bilgisayar toplama hakkında pek bir bilgim yok. Değiştirilmesi gereken yada şunu alsan daha iyi olur diyebileceğiniz parçalar varsa yardımcı olursanız mutlu olurum.
Ekran Alıntısı3.PNG

Ekran Alıntısı4.PNG

Ekran Alıntısı1.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey iyi güzel sıkıntı yok fakat ekran kartını şimdi almanızı tavsiye etmiyorum. GTX 1070' i bekleyin HD 530 ile idare edin biraz. GTX 1070, 27 Mayıs' ta satışa çıkacak. O zamana kadar idare edin.

Uyumlu onda bir sıkıntı yok da. 5000 liraya daha iyisi yapılır. Z 170 m 5 abartıya kaçmış. Sadece kasa için 5000 lira ayırdın sanırım ona göre şöyle bir sistem yaptım;
Adsız.png
@zonar kullanıcısının dediği doğru beklemeniz daha iyi olacaktır. Tabi HD 530 ile idare etmeye çalışmayın şu an almayın bilgisayarı hem dolar arttı hem de performansını tamamen kullanmadığınız bir şey 1-2 ay bekleyecek bu yüzden mantıksız olur. Beklemen senin için daha iyi olacak. İş için bilgisayar toplamıyorsun o yüzden oyun için toplanacak bilgisayarı bekletmek iyi bir karar olur. İş için yapsaydın zaten 1 gün bile beklenmez işin aksaması çok kötü olacaktır. Ama böyle bir sorun olmadığı için bekleyebilirsin beklemem diyorsan benim topladığım sistemi al diğer türlü iyi performans almazsın.

Uyumlu onda bir sıkıntı yok da. 5000 liraya daha iyisi yapılır. Z 170 m 5 abartıya kaçmış. Sadece kasa için 5000 lira ayırdın sanırım ona göre şöyle bir sistem yaptım;
Eki Görüntüle 159265
@zonar kullanıcısının dediği doğru beklemeniz daha iyi olacaktır. Tabi HD 530 ile idare etmeye çalışmayın şu an almayın bilgisayarı hem dolar arttı hem de performansını tamamen kullanmadığınız bir şey 1-2 ay bekleyecek bu yüzden mantıksız olur. Beklemen senin için daha iyi olacak. İş için bilgisayar toplamıyorsun o yüzden oyun için toplanacak bilgisayarı bekletmek iyi bir karar olur. İş için yapsaydın zaten 1 gün bile beklenmez işin aksaması çok kötü olacaktır. Ama böyle bir sorun olmadığı için bekleyebilirsin beklemem diyorsan benim topladığım sistemi al diğer türlü iyi performans almazsın.
Beklerim ya sorun degil yazın alacam zaten. :)
Sistemi seçtigin site pahalıya satıyor Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - Ekran Kartı ben bu siteden toplamıştım.

Eki Görüntüle 159265

Adam k serisi işlemci almış sen h170 serisi anakart öneriyorsun. Z170A M5 gayet iyi bir anakart tam o.c için

Adam k serisi işlemci almış sen h170 serisi anakart öneriyorsun. Z170A M5 gayet iyi bir anakart tam o.c için
Adam GTX 970 koymuş ben GTX 980. Bir de resme dikkatli baktın mı acaba? i 7 6700 işlemci koymuşum. Biraz sakin olup önerdiğim sistemi 5 dakika incelemeni öneriyorum. Olayı çok yanlış anlamışsın.

Adam GTX 970 koymuş ben GTX 980. Bir de resme dikkatli baktın mı acaba? i 7 6700 işlemci koymuşum. Biraz sakin olup önerdiğim sistemi 5 dakika incelemeni öneriyorum. Olayı çok yanlış anlamışsın.

Biraz oyun testlerini incelersen 970 ile 980 arasında o fiyatı hak edecek performans var mı yok mu anlarsın. 5000 Lira için en iyi alınabilecek zaten 6700K CPU + Z170A Chipsetli bir anakarttır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı