5000 TL iPhone vs Samsung

Bütçe
5000

rawies2

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4000-5000 TL civarlarında iPhone 7 falan mı yoksa temizinden bir Samsung almak mı daha mantıklı? Hem görünüş ve dijital tasarım hem de teknolojik özellik olarak değerlendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar 4000-5000 TL civarlarında iPhone 7 falan mı yoksa temizinden bir Samsung almak mı daha mantıklı? Hem görünüş ve dijital tasarım hem de teknolojik özellik olarak değerlendirirseniz sevinirim.

Hiçbiri. Bütçenize en uygunu sıfır olarak Vivo Y22s almak olur 4/64 versiyonu. Snapdragon 680 işlemci var 90Hz ekran var ufs depolama birimi var. Android 13 ve funtouch OS 13 işletim sistemi ile geliyor. Ocak 2023 güvenlik güncellemesini de aldı cihaz. Ben kendim kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim. Fotograf ve video kalitesi de çok iyi. Akıcı ve hızlı bir telefon ekranı da kaliteli bayağı. Tavsiye ederim. Diğer markalarda bu donanımı veren başka marka göremedim.

Hocam bu bütçede alınacak Apple fanboyluktan öteye geçemez şarjı yarım günü anca dolduran bir cihaz alınmaz bu devirde ama kameraları hala iş görür Allah var size tavsiyem ikinci el POCO X3 veya S10 olabilir biraz daha eklerseniz sıfır Realme 8 de alabilirsiniz kendim kullanıyorum sorularınıza cevap verebilirim.

2. ayı bitirdi kullanıyorum. Hala ilk gün gibi performans sergiliyor telefon. İşlemcinin 280.000 AnTuTu puanı var benim her işimi görüyor, eskisi gibi değil artık ucuz telefonlar.
Hocam giriş seviyesi telefonları 2 yıl rahat kullanamazsınız. 6 aydan sonra kasmaya falan başlar.
Çok da yüksek bir puan değil 280.000 AnTuTu.
S10'un puanı:
  • AnTuTu Puanı (v7)330.700 Puan
  • AnTuTu Puanı (v8)411.300 Puan
  • AnTuTu Puanı (v9)506.600 Puan

Hocam giriş seviyesi telefonları 2 yıl rahat kullanamazsınız. 6 aydan sonra kasmaya falan başlar.
Çok da yüksek bir puan değil 280.000 AnTuTu.
S10'un puanı:
  • AnTuTu puanı (v7)330.700 puan.
  • AnTuTu puanı (v8)411.300 puan.
  • AnTuTu puanı (v9)506.600 puan.

2019'dan beri giriş ve orta seviye telefon kullanırım genelde 3 yıldan aşağı değiştirmem. Hiçbir sorun yaşamıyorum. Hatta telefonda 100'e yakın uygulama yüklü. İkinci el telefonların çoğu çürük resmen her tarafı vuruk kırık ezik vs. pil performansı düşmüş oluyor. Bana göre sıfır telefon almak daha mantıklı gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı