5000-6500 TL iPhone SE vs Android telefon

Bütçe
5000-6500
1821 mAh batarya var ve ekranı 750 piksel tavsiye etmem. Ayrıca donanımı da günümüz telefonlarının gerisinde. Snapdragonlu S20 modellerini öneririm.
 
Belli bir bütçem var ve fazla para dökmeye gerek olmadığını düşünüyorum hocam. Kriterlerim belli: Kamera, yazılım stabilizesi ve arada vakit geçirmek için oyun oynamak.

Hocam batarya ve ekran boyutu sorun olmaz ise SE 2020 isteklerinizi sonuna kadar karşılar.
Ama batarya sorun olacaksa S20 FE SD modele bakmanızı öneririm.
 
Daha 2 ay önce SE aldım şunu söyleyebilirim android’in 2-3 bin tl’lik o saçma telefonları alacağıma SE alırım çok daha iyi çünkü telefon bir çok konuda iPhone 11 ile aynı donanımı taşıyor eğer küçük telefon kullanımını dert etmiyorsan SE tam sana göre.Bide şunu ekliyim iPhone’nun bir kalitesi var uzun yıllar kullanım,sağlam ekran,virüs gibi yazılımlara daha korunaklı,kendine ait bir işletim sistemi ve sayamayacağım daha bir çok şey barındırıyor iphone telefonları
 
Daha 2 ay önce SE aldım şunu söyleyebilirim Android'in 2-3 bin TL'lik o saçma telefonları alacağıma SE alırım çok daha iyi çünkü telefon birçok konuda iPhone 11 ile aynı donanımı taşıyor eğer küçük telefon kullanımını dert etmiyorsan SE tam sana göre. Bir de şunu ekliyim IPhone'nun bir kalitesi var uzun yıllar kullanım, sağlam ekran, virüs gibi yazılımlara daha korunaklı, kendine ait bir işletim sistemi ve sayamayacağım daha birçok şey barındırıyor iPhone telefonları.

Android'in 2-3 bin TL'lik cihazlarıyla zaten karşılaştıran yok.
iPhone serilerinin rakibi olarak çıkarılan çoğu cihaz IPhone'dan geride kalmıyor genel olarak merak etme.
Ama yine de Apple cihazlar daha iyi oluyor.
 
herkes s20 fe önermiş ancak ben tavsiye etmiyorum arkadaşlar. exynos versiyonunun yanı sıra snapdragonlu versiyonunda da ısınma sorunu varmış . samsungun fe olan hiç bir modelini almamanızı tavsiye ediyorum. bence cok iyiymiş gibi gösterip sonra yüzüne bakmıyorlar
 
Herkes S20 FE önermiş ancak ben tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Exynos versiyonunun yanı sıra Snapdragon'lu versiyonunda da ısınma sorunu varmış. Samsung'un FE olan hiçbir modelini almamanızı tavsiye ediyorum. Bence cok iyiymiş gibi gösterip sonra yüzüne bakmıyorlar.

Kaynak?
Hiçbir yerde ne duydum ne gördüm Snapdragon modelinde "anormal" bir ısınma durumunu kaynak atarsanız sevinirim.
Ayrıca çok iyi gibi gösterdikleri yok cihaz iyi zaten 😂
@Bst26
 

Geri
Yukarı