Eyvallah, şu anki bütçeyle anlaşılan zorHata etmiş olursunuz. Bu zamanda 5000 TL bütçeyle DDR3 sistem toplarsanız gülerler. Ya Intel sistem toplayın ya da AMD istiyorsanız Zen mimarisini bekleyin. DDR4 sistemden aşağısı sizi kesmez. Ek olarak seçtiğiniz HDD 5900 RPM, 7200 RPM varken bunu almayın. Ekran kartına karışmıyorum, görüntü versin yeter modundaysanız o tarz düşük bir şey alınabilir. Anakart işlemci RAM üçlüsü direkt düşüyor DDR3 ve eski nesil mimari yüzünden. SSD gayet iyi. Soğutucu performansını internette araştırın, kafanıza yattıysa sorun yok. Kasada da sorun yok, bolca tercih ediliyor. Güç kaynağında Seasonic ürünlerini tavsiye ederim. Teknobiyotik sitesinde bulunuyor çoğunlukla.
Biraz daha ergonomik monitör almanızı öneririm. Ofiste kullandığım Dell P2414H modelinden oldukça memnun kalmıştım. Ofis işlerinde monitörün kalitesi önemli. Ürünü bir inceleyin.
Linkteki ürün hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? Firmayı çok bilmiyorum ama n11.com üzerinden güvenli olur herhalde.
http://urun.n11.com/masaustu-bilgis...-240ssd-256bit-masaustu-bilgisayar-P137259808