5000 TL iş için tablet önerisi

Enes Ars

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. E-ticaretle uğraşıyorum ve belirli bir çalışma saatim yok, ne zaman uygun ürün bulursam o an temin etmem gerekiyor. İşimi de en rahat laptopum üzerinden yapabiliyorum. Dışarıda olduğum zamanlar da mecbur telefonumu kullanmak zorunda kalıyorum ve bu laptopa göre işimi zorlaştırıyor ve yavaşlatıyor. Bu yüzden dışarı çıkarken ve ufak seyahatlerimde yanımda taşıyabileceğim klavye ve fare desteği olan bir tablet arıyorum. Tablette kullanacağım uygulamalar Excel ve birkaç mobil uygulama. Tabletin hızlı olması, şarjının uzun gitmesi ve uzun ömürlü olması önceliklerim. Bütçem yaklaşık 5000 TL (ek aksesuarlar dahil, klavyeli kılıf gibi). Android telefon ve Windows işletim sistemi kullandığım için IOS'dan çekiniyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Normalde iOS önerecektim (iPad 9. Nesil) ama son cümle nedeniyle Samsung Galaxy Tab S7 FE’ye bakmanızı öneririm.
O cümlenin sebebi biraz önyargı. Daha önce hiç İOS bir cihaz kullanmadığım ve pc ile iPad arasında hızlı geçiş yapabilir miyim sorusu kafamda olduğu için. Öneri içinde teşekkürler inceleyeceğim.

Apple'ın işi aslında tablet hocam hiç bir ürününü beğenmem ama tabletim iPad.
O konuda iPad sahibi Windows ve Android kullanıcıların yorumları önemli benim için. Zorlanır mıyım ? yada uyumsuz olur mu ? konusu kafamı karıştırıyor. Ama kesinlikle İOS kullanmam gibi bir düşüncem yok, muhtemelen de bir sonraki telefonum Apple olur.

O konuda iPad sahibi Windows ve Android kullanıcıların yorumları önemli benim için. Zorlanır mıyım ? yada uyumsuz olur mu ? konusu kafamı karıştırıyor. Ama kesinlikle İOS kullanmam gibi bir düşüncem yok, muhtemelen de bir sonraki telefonum Apple olur.
Kullanım zorluğu söz konusu değil, e-ticaret sadece e-ticaretse bir fark olmaz kullanım konusunda. Ama Drop shipping olayında da varsanız, iPad'de size uygun uygulamalar veya eklentiler var mı bilmiyorum. iPhone da alırsanız "wannabe executive" olma yolunda emin adımlarla ilerlersiniz, bol şanslar.

Kullanım zorluğu söz konusu değil, e-ticaret sadece e-ticaretse bir fark olmaz kullanım konusunda. Ama Drop shipping olayında da varsanız, iPad'de size uygun uygulamalar veya eklentiler var mı bilmiyorum. iPhone da alırsanız "wannabe executive" olma yolunda emin adımlarla ilerlersiniz, bol şanslar.
E-ticaretin sadece Türkiye kısmındayım, Hepsiburada üzerinden satış yapıyorum. Yorumunuzu dikkate alarak iPad'i de seçeneklerim arasına ekledim. Teşekkürler
Güncelleme
Son gelen Apple zamlarından sonra İpad'den vazgeçmek zorunda kaldım. Muhtemelen Huawei Matepad 11 + klavyeli kılıf + kalem + modem 5699TL olan paketi alacağım.
Güncelleme: Bahsettiğim Huawei Matepad 11 + klavyeli kılıf + kalem + modem paketini indirim kodu ile beraber 5299 TL'ye satın aldım. Yanında gelen modemide satarak 5bin TL civarına geldi ürünler. Tabletten şuanlık gayet memnunum. İhtiyacım olup da bulamadığım uygulama olmadı. Ek uygulama mağzaları ile beraber çoğu uygulamayı bulmak kolay. Satın almayı düşünüp kafasında soru işareti olan varsa memnuniyetle sorularını cevaplarım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı