5000 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
5000
İnanılmaz bir fark olacağını şahsen düşünmüyorum. Profesyonel bir oyuncu değilsen 6 6.5 da değmez aradaki farkı da anlamazsın. Ama piyasadaki en iyi fareyi bile alabilirsin.
Geçen gün Viper V3 Pro'yu 6200'e görmüştüm ama şuan en ucuz 6800. Tekrar 6200'e falan görürsem almak mantıklı olur mu? Yoksa 3-4 bin tl'lik mouse da işimi görür mü?

Geçen gün Viper V3 Pro'yu 6200'e görmüştüm ama şu an en ucuz 6800. tekrar 6200'e falan görürsem almak mantıklı olur mu? Yoksa 3-4 bin TL'lik mouse da işimi görür mü?

O şu an en iyi mouse olarak geçiyor. Ama dediğim gibi 3 4 klık çok rahat işini görür fazlasıyla. Tabii illa 5 6 kya alacağım diyorsan al fakat kendinden kısacaksan fareye 5 6 k da verme. Demek istediğimi anladın.

O şu an en iyi mouse olarak geçiyor. Ama dediğim gibi 3 4 klık çok rahat işini görür fazlasıyla. Tabii illa 5 6 kya alacağım diyorsan al fakat kendinden kısacaksan fareye 5 6 k da verme. Demek istediğimi anladın.
Anladım hocam. 7000TL param vardı ve normalde Hawk Future koltuk almayı düşünüyordum. Ben aradaki 3000TL'yi kapatmaya çalışana kadar koltuğa zam geldi. Ben de artık o parayla mouse almayı düşünüyorum. Koltuk sonraya kaldı.

Geçen gün Viper V3 Pro'yu 6200'e görmüştüm ama şu an en ucuz 6800. tekrar 6200'e falan görürsem almak mantıklı olur mu? Yoksa 3-4 bin TL'lik mouse da işimi görür mü?

40G ve 400IPS'den sonra sensör farki algilanamiyor deniyordu. Shape olarak size uyan hafif ve 8/4k polling sunan bir mouse tercih edip o kadar cikmamaniz daha iyi olacaktir.

Anladım hocam. 7000TL param vardı ve normalde Hawk future koltuk almayı düşünüyordum. Ben aradaki 3000TL'yi kapatmaya çalışana kadar koltuğa zam geldi. Ben de artık o parayla mouse almayı düşünüyorum. Koltuk sonraya kaldı.

Öyleyse yarı fiyata mouse alıp kalanını da kenara koyup koltuktaki farkı kapatabilirsin.

3-4 civarı palm tutuşa uygun F/P olarak maksimum faydalı bir fare öneriniz olur mu acaba? Amatör oyuncuyum. Çok iyi nişanım da yok. Keyf için takılıyorum. Sağlam, kaliteli ve aldığıma değecek birkaç öneriniz olur mu?

Aslında bütçe sorunum yok, ama pahalı fareler ile normalleri arasındaki farkı fark etmeyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı