5000 TL klavye fare set önerisi

Bütçe
5000
@Cetcik @Cronus.xy @KafadanKontak
Üstadlar benim aklımda tek USB aparatı ile bilgisayara bağlanan klavye-fare seti almak vardı ama ayrı ayrı almak mı daha iyi olur? Bilgisayar için hangisi daha iyi olur?

Klavye için A75 veya AK873 öneririm.
Mouse için direk Lamzu Maya veya Lamzu Thorn alın.

Üstadlar benim aklımda tek USB aparatı ile bilgisayara bağlanan klavye-fare seti almak vardı ama ayrı ayrı almak mı daha iyi olur? Bilgisayar için hangisi daha iyi olur?
A75'in kablo bağlantısı olması lazım.
Bluetoothunuz varsa attığım mouseları bağlarsınız sıkıntı olmaz.

Sizin dediğiniz gibi bir ürün yok hocam. Çünkü eğer olursa aynı adaptörün içinde hem klavye hemde mouse uyumu olması lazım. Öyle bir ürün olsa bile tek tek almak her türlü çok daha avantajlı.

Yani ayrı ayrı tabii ki ihtiyaçlara göre daha mantıklı. Aynı şekilde kullanabilmen için de Logitech BOLT alıcı gibi birden çok aynı marka cihazı destekleyen bir şekilde de alabilirsin. Ama artık böyle tek alıcıdan iki cihaz eklinde değil her cihazı daha performanslı ve kendi alıcısıyla kullanabildiğimiz modeller çıkıyor.

@Cetcik @KafadanKontak @555108
@Cronus.xy
Beni mazur görün hocam. Önerileriniz doğrultusunda seçimimi yapacağım ama öğrenmek için soruyorum.

Klavye ve fareyi ayrı ayrı alıp 2 USB portu kullanmak bana bilgisayara daha bir işyükü bindirir gibi geliyor.
Tek portla çalışan klavye-fare seti almak yerine bunları ayrı ayrı alıp 2 USB portunu meşgul etmek neden daha iyi ve mantıklı?

Son düzenleme:
2 usb portu bilgisayara iş yükü bindirmez. Takacağınız şey klavye ve mouse sonuçta.

Alacağınız ürünleri belirledinizmi hocam? Yardımcı olmamı istermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…