5000 TL klavye önerisi

Bütçe
5000
Arkadaşlar selam, yeni bir klavye arayışına girdim ve Darmoshark KT68Z HE ve TOP75 HE modelleri arasında kaldım.

KT68 HE alüminyum kasa ve ses azaltıcı cotton ile önde, TOP75 HE ise kablosuz ve daha büyük boyutlu olması ile önde. Ayrıca TOP75 HE ile ilgili internette hiçbir bilgi yok. Siz hangi klavyeyi önerirsiniz ya da önerebileceğiniz başka klavyeler var mıdır?

KT68Z HE
TOP75 HE

Keychronun alüminyum modelleri var onlara bakabilirsin.

Arkadaşlar selam, yeni bir klavye arayışına girdim ve Darmoshark KT68Z HE ve TOP75 HE modelleri arasında kaldım.

KT68 HE alüminyum kasa ve ses azaltıcı cotton ile önde, TOP75 HE ise kablosuz ve daha büyük boyutlu olması ile önde. Ayrıca TOP75 HE ile ilgili internette hiçbir bilgi yok. Siz hangi klavyeyi önerirsiniz ya da önerebileceğiniz başka klavyeler var mıdır?

KT68Z HE
TOP75 HE
Hangi ürünü aldınız?

Aktif kullanıyorum, fiyatına göre çok iyi bir klavye bence. Tek eksisi alüminyum kasa değil ve ses azaltıcı kotonu kendiniz modlamanız gerekiyor.

Hocam merhaba W 75 almayı düşünüyorum halen memnun musunuz V2 modeli çıkmış çoğu sorun giderildi deniliyor.

Hocam merhaba W 75 almayı düşünüyorum halen memnun musunuz V2 modeli çıkmış çoğu sorun giderildi deniliyor.

Switchleri belirsiz, Wraith kendi switchlerini kullaniyor ve hicbir bilgi vermiyor hakkinda. PCB olarakta iyi degil Wraith klavyeler. W60 ve W75 alinmaz suan. Daha uyguna her konuda daha iyi olan MCHOSE Jet75 cok daha mantikli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı