burhan.akts
Hectopat
İstediğim hiçbir özelliği karşılamıyor malesef.VGN V87'di olması alzim adı Wraith de var.
İstediğim hiçbir özelliği karşılamıyor malesef.VGN V87'di olması alzim adı Wraith de var.
İstediğim hiçbir özelliği karşılamıyor maalesef.
Arkadaşlar selam, yeni bir klavye arayışına girdim ve Darmoshark KT68Z HE ve TOP75 HE modelleri arasında kaldım.
KT68 HE alüminyum kasa ve ses azaltıcı cotton ile önde, TOP75 HE ise kablosuz ve daha büyük boyutlu olması ile önde. Ayrıca TOP75 HE ile ilgili internette hiçbir bilgi yok. Siz hangi klavyeyi önerirsiniz ya da önerebileceğiniz başka klavyeler var mıdır?
KT68Z HE
TOP75 HE
Hangi ürünü aldınız?Arkadaşlar selam, yeni bir klavye arayışına girdim ve Darmoshark KT68Z HE ve TOP75 HE modelleri arasında kaldım.
KT68 HE alüminyum kasa ve ses azaltıcı cotton ile önde, TOP75 HE ise kablosuz ve daha büyük boyutlu olması ile önde. Ayrıca TOP75 HE ile ilgili internette hiçbir bilgi yok. Siz hangi klavyeyi önerirsiniz ya da önerebileceğiniz başka klavyeler var mıdır?
KT68Z HE
TOP75 HE
Aktif kullanıyorum, fiyatına göre çok iyi bir klavye bence. Tek eksisi alüminyum kasa değil ve ses azaltıcı kotonu kendiniz modlamanız gerekiyor.![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Merhaba, kullanım açısından klavyede hiçbir sorun yok. Hissiyatı ve çalışması çok iyi. Rapid trigger vs çok iyi çalışır. Ancak yazılım konusunda çok memnun değilim.Hocam merhaba W 75 almayı düşünüyorum halen memnun musunuz V2 modeli çıkmış çoğu sorun giderildi deniliyor.
Hocam merhaba W 75 almayı düşünüyorum halen memnun musunuz V2 modeli çıkmış çoğu sorun giderildi deniliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.