5000 TL klavye ve mouse önerisi

Bütçe
5000

houl

Hectopat
Yer
Eskişehir/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Grafik Tasarımcı
Selam, 5000TL bütçe oluşturdum ve klavye+mouse arıyorum. İstediğim özellikler klavyenin mekanik ve Türkçe layout, farenin ise kablosuz olması. Aklımda şu an iki model var, SteelSeries Apex 7 TKL ve SteelSeries Rival 650. ancak Apex 7 TKL Türkçe layout olarak gelmiyor maalesef. Önerileriniz nelerdir? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, 5000TL bütçe oluşturdum ve klavye+mouse arıyorum. İstediğim özellikler klavyenin mekanik ve Türkçe layout, farenin ise kablosuz olması. Aklımda şu an iki model var, SteelSeries Apex 7 TKL ve SteelSeries Rival 650. ancak Apex 7 TKL Türkçe layout olarak gelmiyor maalesef. Önerileriniz nelerdir? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Razer Blackwidow V3 alabilirsin tek eksi yanı biraz sesli ama beni rahatsız etmiyor zamanla alıştım. Mouse önerim yok maalesef. Razer'ın fotoğrafında Türkçe karakter yok gözüküyor ama Türkçe karakterler var. Satıcıya sorabilirsin almadan önce, bana inanmıyorsan.

Razer Blackwidow V3 alabilirsin tek eksi yanı biraz sesli ama beni rahatsız etmiyor zamanla alıştım. Mouse önerim yok maalesef. Razer'ın fotoğrafında Türkçe karakter yok gözüküyor ama Türkçe karakterler var. Satıcıya sorabilirsin almadan önce, bana inanmıyorsan.
hocam baktığım bir modeldi aslında, aklımda ama şeyi de düşünüyorum şu an. Apex 7 uyumlu türkçe q keycap var mı bildiğiniz alıp onları takabilirim diye düşündüm.

Hocam baktığım bir modeldi aslında, aklımda ama şeyi de düşünüyorum şu an. Apex 7 uyumlu Türkçe Q keycap var mı bildiğiniz alıp onları takabilirim diye düşündüm.

Bildiğim keycap yok Apex 7 için. Aslında Apex 7 de Türkçe Q olabilir fotoğraflara öyle gösteriyorlar ama içinden Türkçe Q çıkıyor satıcıya sorun derim belki Razer gibidir o da.

Bildiğim keycap yok Apex 7 için. Aslında Apex 7 de Türkçe Q olabilir fotoğraflara öyle gösteriyorlar ama içinden Türkçe Q çıkıyor satıcıya sorun derim belki Razer gibidir o da.
Hocam hiç bilmiyorum ama zannetmiyorum ya. Çevremde aynı modele sahip olan kişilerin de aynı şekilde. Orijinal olmayan da mı bulunmaz sadece türkçe olmayan tuşlarda kullanmak için sizce? Bir de Wireless mouse öneriniz de var mıdır

Hocam hiç bilmiyorum ama zannetmiyorum ya. Çevremde aynı modele sahip olan kişilerin de aynı şekilde. Orijinal olmayan da mı bulunmaz sadece Türkçe olmayan tuşlarda kullanmak için sizce? Bir de Wireless mouse öneriniz de var mıdır?

Wireless mouse kullanmadım hiç önerim yok maalesef. Kendi mouseum Rival 3 ama kimse önermiyor kronik sorunlu diye. Ben sorun yaşamadım ama sizin başınıza bir şey gelme ihtimali var bu yüzden öneremem kendi mouse modelimi. Türkçe Q olmayan klavye kullanırsanız alışırsınız ama biraz zaman alır. internetten oyun karakterli keycap alırsanız bi ihtimal alışma süreciniz arta bilir ve görüntü olarak da kötü durmaz.

Wireless mouse kullanmadım hiç önerim yok maalesef. Kendi mouseum Rival 3 ama kimse önermiyor kronik sorunlu diye. Ben sorun yaşamadım ama sizin başınıza bir şey gelme ihtimali var bu yüzden öneremem kendi mouse modelimi. Türkçe Q olmayan klavye kullanırsanız alışırsınız ama biraz zaman alır. internetten oyun karakterli keycap alırsanız bi ihtimal alışma süreciniz arta bilir ve görüntü olarak da kötü durmaz.
Anladım hocam teşekkürler, bu kadar para verip bir de türkçe layout olmaması beni üzer birkaç öneri daha bekleyeceğim o yüzden. En çok bozan şey büyük enter aslında geri kalan tuşlar yine alışılabilir bir şekilde

Anladım hocam teşekkürler, bu kadar para verip bir de Türkçe layout olmaması beni üzer birkaç öneri daha bekleyeceğim o yüzden. En çok bozan şey büyük enter aslında geri kalan tuşlar yine alışılabilir bir şekilde.

Sizin kararınız, bende katılıyorum o konuda, büyük enter gerçekten problem bana göre. Aslında red Switch bir tane daha var klavye, ASUS ROG STRIX Scope RX o modele bakabilirsiniz bildiğim kadarıyla o Türkçe Q olarak geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin kararınız, bende katılıyorum o konuda, büyük enter gerçekten problem bana göre. Aslında red Switch bir tane daha var klavye, ASUS ROG STRIX Scope RX o modele bakabilirsiniz bildiğim kadarıyla o Türkçe Q olarak geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bilek destekli bir model daha cazip geliyor ama bunu da bi köşeye yazdım teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı