5000 TL laptop önerisi

Çok fark var tabii. Zaten işlemci olarak 4600H seçtiğin zaman bütçeyi otomatik olarak 2 bin TL yükseltmiş oluyorsun. İşlemciyle ekran kartımı darboğaz testine soktuğumda RTX 2080 takmalısın uyarısı alıyorum. GTX 1650 Ti'ın çok düşük olduğunu söylüyor bu işlemci için ki öyle zaten, rahatlıkla besliyor. Farklı klasmanlardaki işlemciler oldukları için oyun performanslarını kıyaslamamız hiç doğru olmaz ancak 6 bin TL klasmanında en iyisinin gönül rahatlığıyla 4500U olduğunu söyleyebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
4300U ile burada farkları test edilmiş.

Hocam 4600H'ın grafik birimi nedir? Onu merak ettim ben. Bir de ben bulamadım ama 4500U ile testleri varsa atar mısınız? Yoksa biliyorum zaten 4600H'ın daha iyi olduğunu. Hani burada asıl merak ettiğim şey Huawei 14'ün Acer Swift 3 ile kıyaslaması gibi bir şey.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı