5000 TL Laptop Önerisi

cccemalccc

Kilopat
Arkadaşlar aklımda 4 tane laptop var. Mühendislik okuyorum bana ara sıra güncel oyunları oynayabileceğim ara sıra da dizi ve film izleyebileceğim laptop lazım. Acer RX 560X modeli bana cazip geldi ama klasik AMD sorunlarından korkuyorum. Eski AMD 530'lu laptopumda ekran kartını kullanamıyordum yüksek performans seçmeme rağmen ve ayrıca çerçeveleri kalın geldi. Şu 4 laptop arasında gidip geliyorum. Max bütçem 5000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
1050ti olan modeli almanız daha mantıklı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat bu laptopla ilgili video yayınlamış ısınma sorunu var gibi ve daha sonra ssd takabilir miyim acaba o da biraz kafamı kurcalıyor.
Bence 9. Nesil işlemci ve 1050 ama kişiden kişiyede değişir zannediyorum ikiside üzmez ama ne olursa olsun.
1050 ile 1050ti arasında bariz fark var bence işlemcilerin ikisi de sağlam işlemciler o yüzden beni yarı yolda bırakmazlar ama ekran kartı benim için önemli bir etken özellikle mühendislik programlarında

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı