Aradığım özellikler.
-RGB
-%100 hariç boyu fark etmez.
3 yıl kadar mavi switch kullandım maviden devam etmek istiyorum ama diğer switch tavsiyelerine de açığım.
TR önerirmisin?
TR almanın bir mantığı yok. Ş Ç Ü Ğ tuşları farklı o kadar. Yerleri aynı. Alışırsın.TR önerirmisin?
%100'e yakın bir klavye önerirmisiniz?TR almanın bir mantığı yok. Ş Ç Ü Ğ tuşları farklı o kadar. Yerleri aynı. Alışırsın.
En yakın 75 var. Bunu öneririm. Numlock tuşu lazım mı da?%100'e yakın bir klavye önerirmisiniz?
Evet... Numpad ve F tuşları lazım. Makroları o tuşlara atıyorum veya Discord OBS tuşlarını. Hall effect de olur.En yakın 75 var. Bunu öneririm. Numlock tuşu lazım mı da?
Evet... Numpad ve F tuşları lazım. Makroları o tuşlara atıyorum veya Discord OBS tuşlarını. Hall effect de olur.
![]()
Furycube K99 Pro Mekanik Klavye
Yazma ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan bu mekanik klavye, hem performans hem de estetik anlamda beklentilerin ötesine geçiyor. Gasket montaj yapısı sayesinde daha sessiz, daha esnek bir tuş hissi sunarken, 1.2mm Flex Cut Hotswap PCB ile üstün kişiselleştirme imkânı sağlar. HMX ve...mecmonkey.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.