5000 TL mikrofonu iyi ve ses kasılacak kulaklık önerisi

Bütçe
5000

miracilgaz

Decapat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis 7p+ Wireless.

SteelSeries Arctis Nova 4 Wireless.

HyperX Cloud 3 Wireless.

Razer BlackShark V2 Pro Wireless.

Bu 4 kulaklık arasında kaldım. Sadece deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. SteelSeries tarafında ses kasma yönünde sıkıntı yaşandığı ve mikrofonun kötü olduğunu okudum. Çoğunlukla FPS oynuyorum. Tüm ekipmanlarım SteelSeries ve çok memnunum ama kulaklık konusunda emin olamadım. Mikrofonu güzel ses kasmada sorun yaşatmayacak açıdan yorumlarsanız sevinirim.

Mikrofonu iyi bir ürüne ihtiyacınız varsa SteelSeries'lerden uzak durmalısınız. Ayrıca kablolu ürünlerin mikrofonu daha iyi olacaktır. İlla bunlardan seçilecekse BlackShark V2 Pro derdim. 2023 modeli revize edilmiş onun mikrofonu daha da iyi.

Alternatif önerilere açıksanız da Corsair HS80 (kablolu olanı) çok iyi bir ürün.

HyperX Cloud 3 Wireless veya Alpha Wireless olabilir ya da G PRO X

Mikrofonu iyi bir ürüne ihtiyacınız varsa SteelSeries'lerden uzak durmalısınız. Ayrıca kablolu ürünlerin mikrofonu daha iyi olacaktır. İlla bunlardan seçilecekse BlackShark V2 Pro derdim. 2023 modeli revize edilmiş onun mikrofonu daha da iyi.

Alternatif önerilere açıksanız da Corsair HS80 (kablolu olanı) çok iyi bir ürün.

2023 revize modeli bütçemi aşıyor. 5000 TL bütçem var. 2023 model olmayanını alsam ne gibi bir fark olur?

SteelSeries Arctis 7p+ Wireless.

SteelSeries Arctis Nova 4 Wireless.

HyperX Cloud 3 Wireless.

Razer BlackShark V2 Pro Wireless.

Bu 4 kulaklık arasında kaldım. Sadece deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. SteelSeries tarafında ses kasma yönünde sıkıntı yaşandığı ve mikrofonun kötü olduğunu okudum. Çoğunlukla FPS oynuyorum. Tüm ekipmanlarım SteelSeries ve çok memnunum ama kulaklık konusunda emin olamadım. Mikrofonu güzel ses kasmada sorun yaşatmayacak açıdan yorumlarsanız sevinirim.

Logitech Pro X'in mikrofonu çok iyi ama ses kasma konusunda kulak içi kadar iyi değil ama basslı müziklerde efsane.

Corsair HS80 Wireless ile kablolu arasında fiyat farkını hak edecek bir fark var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı