5000 TL Mini ITX Sistem Toplama

• Konuyu başlatan sesepe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.524

sesepe

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat Ailesi,

Şu sıralar 3-4 aylığına İtalya'da olacağım. Kız arkadaşıma ultrabook alcaktım lakin o fiyatlara kendime güzel bir mini itx sistem kurup, elimde olan macbook pro'yu ona vermeyi düşündüm.

Kasa olarak Corsair Graphite 380T almayı düşünüyorum. Skylake/DDR4 sistem kurmak istiyorum.

Bütçe 5000 TL diye belirttim, lakin amazon İtalya sitesinden siparişleri vericem 1500/1700 euro ya kadar çıkartabilirim bütçeyi.1 hafta içinde sistemi almak istiyorum.

Şimdiden değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@CJack60

Kusura bakmayın.1 günlük ceza aldım.Linkler için teşekkürler.Sadece Ram uyumlu değil. Anakarta 2 adet ram slotu var. 8gb*2 daha mantıklı gibi duruyor.

Zotac 980 ti fiyatı diğerlerine göre daha makul.Tek endişem acaba sığar mı kasaya? Zotac ile Gigabyte G1 arasında kaldım.

MSI Z170I Gaming Pro
i5 6600
Western Digital 1 Tb
Evga Gtx 980 ti
Corsair Hx750i
Corsair Vengeance 2*8 16 gb 2666 mhz
Corsair Hydro H110i GT
Corsair 380t
Asus PB287Q

Sistemin son hali bu şekilde.Sizce uyumlu mudur ?

Siparişi verdim.

Değerli yorumun için teşekkürler @CJack60 .

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2015-10-16 22.30.30.png
    Ekran Resmi 2015-10-16 22.30.30.png
    114,4 KB · Görüntüleme: 390
Ekteki dosya ile yazmış olduğun sistem parçaları farklı sanki. Hayırlı olsun resimleri bekliyoruz :)
Evet haklısınız. Monitör gözüme büyük geldi açıkçası 3 ay sonra dönerken sorun çıkabilir diye değiştirdim. Diğer parçaları da hafif kırptım.Çok teşekkür ederim yeniden.

20151119_171529_resized_1.jpg
@CJack60
Uzun bekleyiş ardından sistem elime geçti.Bu 1 buçuk aylık süreçte ilk olarak farklı bir ülkedeki siteden sipariş verdim.Lakin küçük bir pürüz çıktı.İtalya'daki websitelerinde ise stok durumu sürekli değiştiği, ödeme kanallarındaki kısıtlamalar yüzünden sadece bir siteden alabildim.Onlar da, sistemi kurup 10 günde yollayabildiler.

İlk mesajdaki sistemden biraz farklı oldu.Lakin artık o parçaları daha fazla bekleyemedim ve siparişi hemen verdim.

Tekrardan teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı