5000 TL monitör dahil i7 ve GTX 1060-1070 sistem toplama

Shinkai

Hectopat
Katılım
29 Temmuz 2016
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
5000 TL bütçem var, ileriye dönük bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum fakat bu konuda fazla bilgiye sahip değilim ve işlevsiz bir sistem toplamak istemiyorum. Başta Sinerji gibi sitelerden yardım almak istedim kablolama ve kurulum yapıyorlar diye fakat ona da güvenemedim. Vatan gibi mağazalardan mı alsam falan derken kafam çok karıştı ve buraya bir konu açmak istedim sistem toplamama yardım etmenizin yanında "nereden alırsam kara girerim", "internetten almak güvenli midir" ya da "bir site önerir misiniz" gibi önerilerinze ve uyarılarınıza açığım. Şimdiden teşekkür ederim. (Monitör, fiyatı yüksek olmadıkça bütçenin dışına çıkabilir)
 
Son düzenleme:
Internet'ten bana kalırsa alma. Git Vatan'a 300 kağıt fazla ver gözünün önünde toplasınlar. Sinerji'den memnun olanlar da vardı, Sosyal'de montaj sırasında işlemcim yamultuldu diye konu açan da vardı. Biraz riskli kanımca. Kararı kendin vereceksin ;).
 
Sinerjiden alışveriş yapan çok insan var, herhangi bir mağduriyet şu zamana kadar duymadım. Bence tek eksik yanı vade farkı alması onun dışında gayet güvenilir bir firma. Bu bütçeye i7 ve 1070 sığdıramayız i5+1070 güzel bir kombinasyon olabilir. Alternatif.
upload_2016-12-27_18-45-54.png
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı