5000 TL Monitör Dahil PC vs PS4?

Hocam madem 5.000TL gibi iyi bir bütçeniz var. Madem PS4 ve PC arasında kaldınız. Neden Mini-İTX bir sistem toplamıyorsunuz? Küçük olur, PS4 kadar olmasa da taşınabilir olur. Kol ve gamepad aldığınızda buyrun size "GRAFİKLERİ KATLANMIŞ PS4. Ayrıca yayın yapabilir, senelerce kullanabilirsiniz.

İkisinide alın videolarınızı Pc de çeker Konsolunuzdan rahat rahat oyunlarınızı oynarsınız hemde ikisini aynı monitöre bağlarsınız.

Ps4 al koltuğa yaslanin. Kıla tüye detaya girmeye gerek yok. Oyunlara gelince sıfır oyun alma ikincel al hemen PS4 oyunlar 200 TL takas yapılır. Ekran kartı kaç yıl gidecek? Konsol 8- 10 yıl. PC en fazla 2000 2500 yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum derdini anladım, sana alacağın sistemi yazıyorum: Ekran kartı olarak Sapphire Nitro RX 480'i bekle, işlemci İ7 6700, RAM Kingston HyperX Fury 2133 MHZ DDR4 tek modül 8 GB, anakart Msi B150 Gaming M3, sabit disk WD 1TB Blue, SSD Kingston HyperX Fury 240 GB, kasa Dark N10, güç kaynağı Aerocool KCAS 600W 80+. Sistemi Sinerji'den toplamanı öneririm. Monitör olarakbütçene uygun bir monitör alabilirsin. Kalan paraya biraz daha ekleyip PS 4 alabilirsin. PS 4 almanı önermiyorum, çok masraflı bir şey ve verdiğin parayı hak etmiyor bence.

Yazdıklarınızdan harmanladım sistemi. R9 390 Veya 1070'de alabilirim :)
GTX 970 veya RX 480 alabilirsin r9 390 yerine. Veya 1080p 144hz monitör ile birlikte 1070 alabilirsin ama diğer bileşenlerden fazlasıyla kısman gerekir, dengeli olmaz sistem. Zamanım var 3-4 hafta beklerim dersen bekle özel tasarım RX 480 al. Beklemem dersen 970.

PS4.5 yakın zamanda çıkacak diye tahmin ediyorum. Biraz sabrederseniz Herşeyi yeni nesil bir şekilde bir sistem ve playstation alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı