5000 TL monitör dahil sistem toplama

Ahh hadi ama sistemimde bir tek monitör kötü ben kendime PC t oplam ışımzaten ama daha iyisini arıyorudum sadece.
Dostum ne yazık ki istediğin kriterleri 5000TL bandında sağlamak zor. Alacağın maksimum +5 FPS için bazı parçalara sabitlenmişsin. kendi bilgisayarım dediğin bilgisayarı almak mantıklı olacaktır
Ahh hadi ama sistemimde bir tek monitör kötü ben kendime PC t oplam ışımzaten ama daha iyisini arıyorudum sadece.

Ayrıca 75Hz üzeri monitör almak saçmalık olur sanki o performansı sürekli alacakmışsın gibi 144Hz almaktansa 75Hz gayet mantıklı. Ayrıca bu monitöre kötü dediysen peki sen bilirsin ViewSonic VA2261-2 5 ms 75 Hz Full HD LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri.

Ben bunu topladım.

Colorful güvenilir bir marka mı?
Dostum ne yazık ki istediğin kriterleri 5000TL bandında sağlamak zor. Alacağın maksimum +5 FPS için bazı parçalara sabitlenmişsin. Kendi bilgisayarım dediğin bilgisayarı almak mantıklı olacaktır.

Ayrıca 75Hz üzeri monitör almak saçmalık olur sanki o performansı sürekli alacakmışsın gibi 144Hz almaktansa 75Hz gayet mantıklı. Ayrıca bu monitöre kötü dediysen peki sen bilirsin ViewSonic VA2261-2 5 ms 75 Hz Full HD LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri.

Pekala haklısın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı