5000 TL monitör dahil sistem toplama

Mesi kardeş insanlar sana öneri yapıyor bilgin yok belli ki. Bir de o olmaz bu olmaz diyorsun RAM alıp yükseltirsin 8 GB X2 koyarsın. Benim önerdiğim sistem de arkadaşın önerdiği de seni 3 yıl götürür gerisinde düşer sistem zaten. Bu fiyata yapılacak çok seçenek yok. 16 GB RAM istiyorsan RX 570 alırsın B450M S2H alırsın 5000'e tamamlarsın.

Bana inan bu konuyu açmadan önce 2 saat daha aynı böyle bir konuyu kıonuştum ve 3 saat bu kadar konuşunca insanın beyni çok yoruluyor bir de ekran başında yani yanlış bir şey söylediysem beni maruz görün

Bende işten geliyorum diğer insanlarda vakit ayırıp sizinle sistem paylaşıyorlar çok bir fark yok inan bana 3 4 yıla zaten bu parayla dizdiğin tüm sistemler ölecek o yüzden şu an en iyi FPS alabileceğin sistemi dizmeye bak sonrasında komple kasayı satıp yeni kasa alırsın. Ha diyorsan yok B450M PLUS alırsın anakartını. R5 3600'de işlemcini alırsın bir tane de idarelik bir ekran kartı alırsın ilerde yükseltirsin. Seni 7 8 yıl götürür şu an FPS'den kısmak zorunda kalırsın ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…