Dostum bende takinti var ama sadece ekran kartinda oyuzden msi istiyorum senin sistemler guzel ama ekran 23.6 inc yada 24 inc olmasi guzel olur birde ben kapida odeme ile alacagim bazi parcalari 4000 tl civarini nakit 1000 tl ise kredi karti ile sadece vatandan oluyor oda yinede eline saglikEki Görüntüle 262456Bana kalırsa 2.sistem daha başarılı ileride bir 8gb ram takviyesi ile harika bir sistem olur. PUBG Ultra ayarlarda 75HZ akıcılığında oyun oynayabilirsiniz 2.sistem ile fakat 1.sistem ile medium da 75HZ akıcılığında oynarsınız ileride 1060 1080p için yetersiz kaldığında 1070 biçilmiş kaftan olacak. Tercih sizin ben önerilerimi sundum tavsiyem 2.sistem den yanadır.
Dostum ben simdi 1070 istesem onun performansi tam almak icin birde 2k monitor lazim olacak oyuzden5000 TL bilgisayarda neden GTX 1060 istiyorsunuz?
@claus @Nazım Paşa bana biraz yardimci olurmusunuz ?Dostum bende takinti var ama sadece ekran kartinda oyuzden msi istiyorum senin sistemler guzel ama ekran 23.6 inc yada 24 inc olmasi guzel olur birde ben kapida odeme ile alacagim bazi parcalari 4000 tl civarini nakit 1000 tl ise kredi karti ile sadece vatandan oluyor oda yinede eline saglik
Dostum ben simdi 1070 istesem onun performansi tam almak icin birde 2k monitor lazim olacak oyuzden![]()
Monitör dahil. Ya çoğu parçadan kısıp 1070 alacak ya da 1060 alıp monitör dahil her bileşen dengeli olacak.5000 TL bilgisayarda neden GTX 1060 istiyorsunuz?
İşte bu katiliyorum dengeli olucakMonitör dahil. Ya çoğu parçadan kısıp 1070 alacak ya da 1060 alıp monitör dahil her bileşen dengeli olacak.
Oyle diyorsunda dostum ben rizede yasiyorum rizede bayisi yok oyuzden kapida odeme ile alacagim ekran kartida istedigim gibi olursa guzel olurTeknobiyotik de bir kısmını nakit geri kalanını taksit yapabiliyorsunuz.
Oyle diyorsunda dostum ben rizede yasiyorum rizede bayisi yok oyuzden kapida odeme ile alacagim ekran kartida istedigim gibi olursa guzel olur![]()
Oyle diyorsunda dostum ben rizede yasiyorum rizede bayisi yok oyuzden kapida odeme ile alacagim ekran kartida istedigim gibi olursa guzel olur
@Asım Demir hocam yardimci olurmusunuz ?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.