5000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

MRYL1

Kilopat
Merhaba. 5000TL'ye monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak biraz araştırma yaptım ve RX 570'in fiyat/performans sistemleri için gayet iyi olduğunu gördüm, o yüzden onu tercih ederseniz sevinirim; ama sizin de görüşlerinizi almak isterim. Son çıkan bütün oyunları oynayan biri değilimdir, daha çok Borderlands gibi looter shooter oyunları oynuyorum. O yüzden bu sene çıkacak oyunlardan bir tek Borderlands 3'ü 1080p ve 60FPS'te, yükseğe yakın ayarlarda oynatması benim için yeterli olacaktır. İşlemci olarak Wraith soğutucusundan dolayı yine AMD tercih edebilirim, özellikle R5 1600G ve R3 2200G önerilmiş, bilmiyorum 2200G yeterli gelir mi. Şimdiden teşekkürler.

Daha önce bu siteyi duymamıştım, güveninirliği nasıldır?
Şu aralar çok yoğun bir şekilde kullanım var bir sürü sistem sipariş ediliyor güzel site fakat bir sorun çıkarsa zorluk çekebilirsiniz.Ama ben alın derim o kadar büyütülebilecek bir dert değil. Güvenilirlik açısından endişeniz olmasın çoğu kişi buradan topluyor sistemlerini.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı