İ7 7700 ve FSP Hydro 600 seçince de arkadaşın bütçesini aştı biraz. O nedenle böyle yaptım. O fiyat fazlası arkadaş için sorun olmaz ise dediğiniz gibi yapması daha iyi. @20 Percent
İ7 ve FSP Hydro 600 seçince de arkadaşın bütçesini aştı biraz. O nedenle böyle yaptım. O fiyat fazlası arkadaş için sorun olmaz ise dediğiniz gibi yapması daha iyi. @20 Percent
Ve seagate barracuda yerine technopatın yakın zamanda tanıttığı toshiba hdd yi kullanabilirsiniz caviar black ten daha iyi demişlerdi ve 200mb okuma hızı sunuyordu bu gayet iyi bir değer isterseniz gtx 1060 ın 6gblık modelini de tercih edebilirsiniz çünkü 3gblık modelde performans farkı var ve tabiki partner ürün öneriyorum gaming x gibi asus strix gibi biraz daha pahalıdır rx480 den ama yakın kartlar size kalmış bir durum ssd ye gelicek olursak ben 750 evo ssdleri severim o yüzden onları tercih ettim fiyat performansta gayet iyiler ryzen7 1700 işlemciye gelirsek gayet hoşuma giden bir işlemci bağımsız benchmark testleri olsun falan beni memnun etti ve burada kullandığım b350 anakart ile hız aşırtma imkanınız var ama belki soğutmanızı güçlendirmeniz gerekebilir daha iyi performans için ama yanlış anlamayın wraith soğutucu da gayet etkilidir kasa da hoşuma gittiği için ve verinli bir güç kaynağı olduğu için tercih ettim sizin keyifleriniz farklı olabilir ve daha uygun kasalar da mevcut başka sitelerde hatta ve hatta size önerim güvenilir olan sitelerin hepsinden toplayın ve fiyatları karşılaştırın fiyat azalırsa ona göre geliştirmeler yapabilirsiniz