5000 TL Monitör Hariç Oyun Sistemi Toplama

Daha iyisi yapılır pek uğraşamadım. Yinede bir bak.

Eki Görüntüle 220730
Bence bu sistem iyi yalnız birkaç değişiklik önerim var.
INTEL Core i7-7700 Kaby lake 3.60GHz, 8MB, çift kanal DDR4, 14nm, LGA1151, 65W İşlemci - inventus
İşlemciyi daha güncel ve küçük bir tık daha performanslı olduğu için bunu tercih etmenizi öneririm.
Güç kaynağını:
FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventus
FSP HD700 Hydro 700W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventus
bu ikisinden biriyle değiştirmenizi öneririm. FSP kaliteli markadır. 5 Sene garantisi var iki PSU'nunda. 600 watt olan ihtiyacınızı rahat karşılar fakat fiyat farkı çok az, almışken 700 watt olanı alın derim.

Sistemin yaklaşık güç tüketimi: Intel Core i7-7700 AMD Radeon RX 480 - OuterVision PSU Calculator

1489473422812.png
buyur

Ve seagate barracuda yerine technopatın yakın zamanda tanıttığı toshiba hdd yi kullanabilirsiniz caviar black ten daha iyi demişlerdi ve 200mb okuma hızı sunuyordu bu gayet iyi bir değer isterseniz gtx 1060 ın 6gblık modelini de tercih edebilirsiniz çünkü 3gblık modelde performans farkı var ve tabiki partner ürün öneriyorum gaming x gibi asus strix gibi biraz daha pahalıdır rx480 den ama yakın kartlar size kalmış bir durum ssd ye gelicek olursak ben 750 evo ssdleri severim o yüzden onları tercih ettim fiyat performansta gayet iyiler ryzen7 1700 işlemciye gelirsek gayet hoşuma giden bir işlemci bağımsız benchmark testleri olsun falan beni memnun etti ve burada kullandığım b350 anakart ile hız aşırtma imkanınız var ama belki soğutmanızı güçlendirmeniz gerekebilir daha iyi performans için ama yanlış anlamayın wraith soğutucu da gayet etkilidir kasa da hoşuma gittiği için ve verinli bir güç kaynağı olduğu için tercih ettim sizin keyifleriniz farklı olabilir ve daha uygun kasalar da mevcut başka sitelerde hatta ve hatta size önerim güvenilir olan sitelerin hepsinden toplayın ve fiyatları karşılaştırın fiyat azalırsa ona göre geliştirmeler yapabilirsiniz :)

Bir de teknobiyotikte falan hazır toplanmış sistemler oluyor onların fiyatları daha uygun olabiliyor onlara da bir göz gezdirin derim iyi akşamlar

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı