5000 TL monitör klavye dahil sistem toplama

Lütfen yazım kurallarına dikkat edin. Buna çok önem veriyoruz:)
AMD nin düşük kalite görüntü verdiği yok. Hatta geniş bir görüntü ayarı mevcut. Ayarlayarak çok güzel görüntüler elde edebiliyorsunuz. Ha, bu özellik Nvidia' da da var.
İşlemci konusunda biliyorsunuz AMD Ryzen serisini çıkardı. Biraz bekleyip ( Belki biraz fazla. ) daha düşük seviye işlemcilerini tercih edebilirsiniz.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla siz de Barışçıl'ın önerdiği sistemi onaylıyorsunuz doğru mu? 5.000 TL bütçe için verdiğim sistem uygun mudur? Yoksa Barışçıl'ın önerdiği sistemi almak daha mı mantıklıdır diğer arkadaşların da yorumunu bekliyorum birkaç gün içinde alacağım.

İlginiz için çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla siz de Barışçıl'ın önerdiği sistemi onaylıyorsunuz doğru mu? 5.000 TL bütçe için verdiğim sistem uygun mudur? Yoksa Barışçıl'ın önerdiği sistemi almak daha mı mantıklıdır diğer arkadaşların da yorumunu bekliyorum birkaç gün içinde alacağım.

Birkaç gün içinde alacaksan başımızın üstünde yerin var:D Zira forumda bir çok kişi konu açıp açıp almıyor:D
Öncelikle İ7 e gerek yok. Birde evet, @Barışçıl arkadaşımız çok güzel toplamış sistemi. Ancak bir kaç tavsiyem daha var. Belki zamanla alırsın hemen değil...
Mutlaka sisteme bir ses kartı ve kaliteli bir hoparlör al. İnan ki oyunlarda çok etkiliyor ses. Mesela ben 10 İNC amfiye bağlıyorum sistemi Battlefield falan oynarken patlama sesleri vs. efsane geliyor:D Oyunlarda ses de önemli.

1050 Tİ ve i7 gerçekten çok gereksiz. 1050 Tİ 2000-2500 TL arası fiyatlı bilgisayarlarda tercih ediliyor ve i7 olmasını neden istediğini anlayamadım. İşlemcinin yeni nesil olması da önemlidir. Mesela eski nesil i7 ala alacağına yeni nesil i5 alman daha doğru olur.
Ayrıca insanların AMD'ye karşı olan ön yargılarını bir türlü anlayamıyorum. O da NVİDİA kadar iyi.
@Barışçıl arkadaşımız güzel sistem toplamış. Bi düşün derim.

Sent from my ASUS_Z00AD using Technopat Sosyal mobile app

Monitör olarak alternatif düşünülebilir mi Sinerji'den ? 24 inç daha iyi olmaz mı oyun için?

Monitör olarak alternatif düşünülebilir mi Sinerji'den ? 24 inç daha iyi olmaz mı oyun için?
Ve soğutma yeterli olur mu? Ek soğutma eklenmediği için pek çok bilgisayarın yandığını duydum.

topladığın sisteme radeon yerine gtx 1060 eklesek ve 24 inç ekran koysak nasıl olur? Hala birkaç günüm var.

Bütçem 5bin TL. Daha fazla vermek istemiyorum ve 1050 ti ekran kartı ve i7 bir sistem toplamamız mümkün mü ? Uzun zamandır sinerjideki bir bilgisayar gözüme çarpıyor.

Sinerji DCK1050 i5-7500 8GB 240 SSD + 1TB GTX1050Ti (Msi)

Buradan i7 olarak sistemi değiştirdiğimizde 4080 TL civarı bir şey yapıyor. Özellikleri de isteğimi karşılıyor. Bu bilgisayar alınabilir mi? Sinerji'ye güvenebilir miyim? Son zamanlarda alışveriş yapan var mı? Ya da vatandan mı toplamalıyım? Ordan aynı sistem 5bini geçiyor. Fiyat olarak oldukça uygun geldi. Hem i7 hem 1050 Ti. SSD olması vs. Görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar, iyi çalışmalar technopat ailesi :)

ben imzamdaki sistemi yeni topladım memnunum, tam olarak monitör dahil 5000 tl ye geldi, bana kalsa anakarttan falan çalarak gtx1070 e kadar çıkacaktım bu işlerden iyi anlayan bi abim anakartın önemini anlatınca anakartı yükselttim, ama sanırım bazı acemi hatalarım var onları söyliyim sana anakart 3677 mhz kadar ram destekliyor ben o yüzden 100 lira fazla verip 3000mhz ram aldım biosta 2133mhz de çalıştığı görünüyordu aldığım yer teknobiyotik e mail attım işlemcin 2400mhz destekliyor xmp den 2400 yapabilirsinz mhz yi 3000 yap demedi yani ama xmp de 3000mhz seçeneğide var ben hiç dokunmadım hala 2133 de anakart destekliyor ama işlemcin desteklemiyor dediler yani kısacası. sen rami 2400 mhz alabilirsin belki anakartıda gaming serisi 2400 e kadar destekleyen bir model alabilirsin. test olarakta CS:GO yüklü olduğu için oradan örnek veriyim 1080p en yüksek ayarlada 200 üzeri fps veriyor. sıcaklık 60 dereceyi geçmiyor. bugün for honor yükleniyor onuda test edip detaylarını paylaşırım. forumda üyelik olarak yeniyim imzayı düzenledim ama çıkmazsa diye kopyala yapıştır yapıyorum imzamı
Asrock z270 pro4 / Galax GTX 1060 6gb / 2x8 Corsair 3000mhz / i5 7500 / 240 SSD
1tb HDD / DARK N10 / 750w psu / viewsonic vx2457

ben imzamdaki sistemi yeni topladım memnunum, tam olarak monitör dahil 5000 tl ye geldi, bana kalsa anakarttan falan çalarak gtx1070 e kadar çıkacaktım bu işlerden iyi anlayan bi abim anakartın önemini anlatınca anakartı yükselttim, ama sanırım bazı acemi hatalarım var onları söyliyim sana anakart 3677 mhz kadar ram destekliyor ben o yüzden 100 lira fazla verip 3000mhz ram aldım biosta 2133mhz de çalıştığı görünüyordu aldığım yer teknobiyotik e mail attım işlemcin 2400mhz destekliyor xmp den 2400 yapabilirsinz mhz yi 3000 yap demedi yani ama xmp de 3000mhz seçeneğide var ben hiç dokunmadım hala 2133 de anakart destekliyor ama işlemcin desteklemiyor dediler yani kısacası. sen rami 2400 mhz alabilirsin belki anakartıda gaming serisi 2400 e kadar destekleyen bir model alabilirsin. test olarakta CS:GO yüklü olduğu için oradan örnek veriyim 1080p en yüksek ayarlada 200 üzeri fps veriyor. sıcaklık 60 dereceyi geçmiyor. bugün for honor yükleniyor onuda test edip detaylarını paylaşırım. forumda üyelik olarak yeniyim imzayı düzenledim ama çıkmazsa diye kopyala yapıştır yapıyorum imzamı
Asrock z270 pro4 / Galax GTX 1060 6gb / 2x8 Corsair 3000mhz / i5 7500 / 240 SSD
1tb HDD / DARK N10 / 750w psu / viewsonic vx2457
Barışçıl'ın söylediği sistem gayet bana mantıklı geldi açıkçası. Sadece ekran kartını gtx 1060 ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Bütçem 5bin TL. Daha fazla vermek istemiyorum ve 1050 ti ekran kartı ve i7 bir sistem toplamamız mümkün mü ? Uzun zamandır sinerjideki bir bilgisayar gözüme çarpıyor.

Sinerji DCK1050 i5-7500 8GB 240 SSD + 1TB GTX1050Ti (Msi)

Buradan i7 olarak sistemi değiştirdiğimizde 4080 TL civarı bir şey yapıyor. Özellikleri de isteğimi karşılıyor. Bu bilgisayar alınabilir mi? Sinerji'ye güvenebilir miyim? Son zamanlarda alışveriş yapan var mı? Ya da vatandan mı toplamalıyım? Ordan aynı sistem 5bini geçiyor. Fiyat olarak oldukça uygun geldi. Hem i7 hem 1050 Ti. SSD olması vs. Görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar, iyi çalışmalar technopat ailesi :)
bence siz o parayla çok iyi güzel bir bilgisayar toplayabilirsin bütçen de gayet iyi benimde 4.000 civarı bir bilgisayarım var ben toplama yaptım şuan gayet iyi çalışır durumda tabi karar sana kalmış iyi günler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı