5000 TL monitör önerisi

AOC olanı sadece sırf VA panel olsun isteniyorsa alınabilir, Lenovo G24-20'yi daha önce kullanmış konu sahibi ve sorun yaşamış, Excalibur olanı tam bir anlamıyla çöp.

Ayrıca G24-20 bu bütçede bakılacak en son monitör.

Belirttim zaten istiyorsa eğer Excalibur kullanırım derse alsın ama önermem bende. AOC'ye gelecek olursak fiyat olarak en uygun ve en kullanılabilir ürün diye tavsiye ettim.

Sorun çıkarsa iade edebilirim o konuda sorunum yok ama uzun uğraş, umarım Adaptive Sync'i NVIDIA'yla uyumlu çalışıyordur ve renkleri pek soluk değildir, çünkü 240FPS'i neredeyse asla göremeyeceğim, 150-200 arası gezecek.

Hocam o zaman Lenovo 165Hz olan monitörü al nereye bakarsan bak onu sana önereceklerdir harika bir ekran keşke bende ASUS TUF 165Hz alacağıma onu alsaydım diyorum.

hocam kullandım, çok büyük sorunlar yaşadım, @Efe Karakaya
amazon gibi bir yerden almadığınız sürece, ki amazonda da bildiğim kadarıyla yok g24-20 monitörünü almanızı önermem. Ben hepsiburada nethouse satıcısından aldım, ölü pixel ve ekran titremesi sorunuyla karşılaştım. Cihaza hiçbir zarar vermeden kutusuna aldığım şekilde koydum, hızlı iade başlattım. Satıcı ürünü lenovoya göndermiş, iadeyi geçtim servisi garanti desteği bile vermemiş, 3-5 ölü pixel yoksa değişim iade olmuyormuş, ayrıca ürün kullanıcı tarafından çizik ve lekeler ile geri gönderilmiş 😀. Lenovo raporunda bunlar yazıyordu ve iademi gerçekten zor alabildim, şikayet kaydı oluşturmam gerekti. Lenovonun servisine güvenip bilinmeyen satıcılardan lütfen bu ürünü almayın, ürün güzel fakat ürün desteği maalesef değil.

Hocam kullandım, çok büyük sorunlar yaşadım, @Efe Karakaya

Hocam o şans işi misal bende Turbox ekran kartı vardı 1 kere olsun sorun yaşamadım fakat diğer kullanıcılar sürekli sorunlu olduğunu söylüyor. O monitörün kötü çıkması biraz da şans işi maalesef.

Her ne kadar 27 inç istemesem de vg272x son adet kaldığı ve 4400 tlye ips 240hz monitör bulamayacağım için 2 dakika önce sipariş verdim, umarım pişman olmam, önerileriniz için teşekkürler
hocam monitörü hala kullanıyor musun ve deneyimlerin nedir iyi yönde veya kötü yönde birde ghosting veya ölü piksel sende çıktımı paylaşır mısınz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı