5000 TL monitör önerisi

Bütçe
5000
Lenovo 27inc monitörü satın alırsanız deneyimlerinizi öğrenmek isterim. Bende Dell, Lenovo ve BenQ arasında kaldım. @Saint Lucia hocam sağ olsun bana da her konuda çok destek oldu. Hatta bir monitörde aldık. Memnun da kaldım. Fakat sorunlu çıkınca servis iade/değişim kararı çıkardı. Şimdi ücret iadesi alıp yeni bir monitör alacağım inşallah.

Bende aynı monitörü düşünüyorum, yardımcı olabilir misiniz acaba?

Lenovo 27inc monitörü satın alırsanız deneyimlerinizi öğrenmek isterim. Bende DELL, Lenovo ve Benq arasında kaldım. @Saint Lucia hocam sağolsun bana da her konuda çok destek oldu. Hatta bir monitörde aldık. Memnun da kaldım. Fakat sorunlu çıkınca servis iade/değişim kararı çıkardı. Şimdi ücret iadesi alıp yeni bir monitör alacağım inşallah.
Tamamdır, yakın bir zamanda satın alacağım. Şimdi araya haftasonu girecek diye sipariş vermedim hafta başında vereceğim sıkıntı çıkmazsa.

Monitörler de teknolojinin de olduğu gibi şans işi maalesef. Ölü piksel çıkabilir, herhangi bir sorun olabilir. Sizin bunu deneyimlemenize üzüldüm. Umarım bende bir sorun çıkmaz, bakacağız artık. Ben inceleme paylaşana kadar YouTube'da inceleme videosu varsa izleyebilirsiniz. Ben de izleyeceğim çünkü mağazada bulamadım bugün maalesef. İnternetten sipariş vereceğim. Ama başka 27 inç monitörlere ve Lenovo ile yakın özelliklere sahip olan ürünlere baktım. Pek bir sıkıntı yok. Rahat yani bana göre. Görüntü açısından da çok iyilerdi. Lenovo almaya karar verdim, hem laptopun da modeli Lenovo Legion olduğu için ikisi bi' arada set tarzı bir şey olsun diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı