5000 TL Monitör önerisi

Bütçe
5000
O zaman R25i 30 alıyorum dostlar teşekkür ederim.



Mesela bunun Lenovo'dan farkı nedir? Gerçekten hiçbir şey bilmiyorum bu konularda. Bir de şey kafası bir şeyi alayım uzun yıllar kullanayım kafası var.
Renkleri lenovodan daha iyi. Bir de ergonomisi falan daha iyi diyorlar ama ben pek detaylarını bilmiyorum Normalde 4.5k bütçe için öneriliyor ama eğer kısabilirseniz bütçeden bunu almanızı öneririm. Pek bir farkı yok bütçeyi kısmak istiyorsanız AOC alın geçin.

@Kaan Diktaş
 
Renkleri Lenovo'dan daha iyi. Bir de ergonomisi falan daha iyi diyorlar ama ben pek detaylarını bilmiyorum Normalde 4.5k bütçe için öneriliyor ama eğer kısabilirseniz bütçeden bunu almanızı öneririm. Pek bir farkı yok bütçeyi kısmak istiyorsanız AOC alın geçin.

@Kaan Diktaş

Renkleri Lenovo'dan tam olarak iyi değil. Eşit sayılırlar ancak SPAE biraz daha göze çarpar renk konusunda. SPAE pivot ve hoparlör barındırmıyor. R25I30 hoparlör ve pivot özelliği mevcut.
 
O zaman hoparlörden fiyat farkını açıyor. Onu unutmuşum. Zaten oyun içinse monitör hoparlörü biraz saçma kaçıyor.
 
Bütçem 5000 TL. Ekran kartım GeForce 1650 Super monitör arıyorum. Genelde oyun oynarım arada bir dizi film izlerim ama onun için ayrı bir televizyonum var zaten. Oyun için monitör arıyorum kısacası. Çoğu kişinin LENOVO LEGION R25I-30 önerdiğini gördüm fakat G-Sync yok sanırım. O yüzden bir tereddütte kaldım ne önerirsiniz?

Hocam aktif kullanıyorum G-SYNC var.
 
O zaman hoparlörden fiyat farkını açıyor. Onu unutmuşum. Zaten oyun içinse monitör hoparlörü biraz saçma kaçıyor.

Dediğim gibi televizyon var hoparlör kısmınıda öyle hallediyorum.

O zaman hocalar. Son bir kararı vereyim sizi de daha rahatsız etmeyeyim.
Hangisini almalıyım?
 
Son düzenleme:

Hocam bütçeden ne koparirsam kardır diyorsanız AOC alın bence de.
 

Geri
Yukarı