5000 TL Monitör Önerisi

Truva975

Picopat
Katılım
16 Temmuz 2023
Mesajlar
21
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Aktif olarak kullandığım monitörüm ASUS TUF Gaming VG24VQR. Kendisi 23.6 inç, 165 Hz, VA panel bir kavisli monitör. Yakında başlayacağım yayınlarda sohbeti okumak ve oynadığım oyunlarda yan tarafta bir şeyler izlemek için ek bir monitöre ihtiyacım var. Çok oynadığım sabit bir oyun yok; yeri geliyor yüksek grafikli bir hikaye oyunu oynuyorum, yeri geliyor Valorant, CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. İkinci monitör olarak hangi monitörü almalıyım ve neden? Veya aktif monitörümü yan ekran yapıp oyunlar için hangi monitörü ana ekran olarak kullanmalıyım? Yardım ederseniz ve nedenleriyle monitör önerisi yaparsanız çok teşekkür ederim. İyi günler.
Not: Bütçem maksimum 5000 TL ama daha ekonomik olması da daha güzel olabilir. Ayrıca, bütçenin çok üstüne çıkmadan, "Az ekle, şunu al, daha iyi" gibi öneriler de yapabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
 
24G4X bayağı ucuzlamış, alınabilir. Dilerseniz incelemem mevcut.
 
Hocam kullandığınız monitör VA panel fakat güzel bir monitör. Yanına VG249QL3a modelini ekleyebilirsiniz. Hem parlaklık değeri yüksek, IPS panel ve gtog 1ms rekabetçi oyunlarda da hikayeli oyunlarda da işini görebilecek bir monitör. Ayrıca pivot özelliği de mevcut.
 

Geri
Yukarı