Hocam bu monitörün aynısını bende gördüm fakat çoğu kişi gamebooster markasının monitörlerini beğenmiyor ve arkadaş sistem özelliklerini belirtmediği için belki de bilgisayarını zorlayabilir bu sistem.
Bu ürün F/P 2k 180hz IPS düşünebilirsin.
1ms olan modelini aldım gayet güzel monitör ama sinerji reis sağolsun defolu yolladılar![]()
AOC 27G4X 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G4X 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 27G4X 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.451,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Panelini Samsung veriyor bildiğim kadarı ile sadece kasa ve toplama işi yani bu fiyata gayet kullanılabilir bir monitör 5000 tl bütçe ile hangi markaya bakarsan bak en kendi içindeki en vasat ürünleri o fiyatta.Hocam bu monitörün aynısını bende gördüm fakat çoğu kişi gamebooster markasının monitörlerini beğenmiyor ve arkadaş sistem özelliklerini belirtmediği için belki de bilgisayarını zorlayabilir bu sistem.
Bu ürün F/P 2K 180Hz IPS düşünebilirsin.
1ms olan modelini aldım gayet güzel monitör ama Sinerji reis sağ olsun defolu yolladılar.
Game Booster almayı düşünmüyorum.
Büyük ihtimal bunu alabilirim. Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Al gitsin bence AOC'lar bu bütçelerde rakpisiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.