5000 TL monitör önerisi

Birkaç haftadır ben de monitör bakıyorum ve gördüğüm yorumlarda MSI için alınabilecek tek modelin MAG256F olduğu yönünde. Ben de Philips Evnia modelinini uygun bir fıyata gelmesini bekliyorum almak için. Bu arada 250 nit aydınlıık için düşük kalabilir. Bu(MSI MAG 256F) ürünü alan biri bu yönünü beğenmemişti.

Hocam evnia 5000'e var şu an 6000'e zorlasam daha iyi bir şey alabilir miyim yoksa evnia mı alayım.

Daha ucuzu burada var alınabilir fakat VA panel olduğu için ne kadar alınabilir bilmiyorum. Şöyle hemen bi yüzeyden araştırma yaptım bir kaç kişi bu modelin kronik sıkıntıları olduğunu söylemiş.

Hocam evnia 5000'e var şu an 6000'e zorlasam daha iyi bir şey alabilir miyim yoksa evnia mı alayım.

Bu da alınabilir bir model. Philips kalitesi ürüne yansımıştır yüksek ihtimal. Aşırı derecede bir araştırma yapmayın sonra benim gibi beyniniz yanar bir monitör alırsınız iptal edersiniz diğerini alırsınız boşa zaman kaybı.

Yani bu biraz size kalmış.

LG UltraGear 24GS60F-B​

MAG 256F
R25F-30
EVNİA 24m2n3200a

Bu modelleri çok önerdiler takip ettiğim forumlarda.Bu biraz size kalmış.Ben philips almak istiyorum açıkcası yeni bir model sorunları yok gibi daha belli değil tabii.Mag 256f de öneren çok.Yani bu biraz size kalmış.Ne sizin için önemli.

MSI MAG 256F aldım bugün. İçim içimi yedi iptal etmek ve etmemek için. En sonunda iptal ettim.
Ayak kalitesi kötüymüş, 250nit aydınlık oda için düşük kalıyormuş. Bir de pivot özelliği de yok. O yüzden iptal ettim. G244pf E2 alacağım. Paneller arasında pek bir renk farkı olduğunu düşünmüyorum. Renk farkı var, MAG 10bit ama 10Bit'e alınca ekran 120Hz düşüyormuş.

İki monitöründe doğru düzgün incelemesi yok.
Benim laptopumun ekranı mesela 300nit ama bana düşük kalıyor. 250nit ne kadar düşük kalır orasını bilemiyorum.

Hocam G244PF E2 de karar kıldım ben de galiba monitör geldi mi elinize?

Hocam G244PF E2 de karar kıldım ben de galiba monitör geldi mi elinize?
2 gündür aktif olarak kullanıyorum. Hiç bir sorunu sıkıntısı yok, güvenle alabilirsiniz.
Birazdan MAG 256F'i öven tayfa doluşur buraya 🤣🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı