5000 TL monitör önerisi

Bütçe
5000

xyxyba

Decipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Monitör
Asus VP249QGR
Merhaba, şu an kullandığım monitörde çizgi çıktı. Garanti kapsamına girmezse yeni bir monitör arayışına gireceğim. Verebileceğim en yüksek fiyat 5.000 TL. Bunun üzerine çıkmam biraz zor gibi görünüyor ama 500 TL kadar ekleme yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, şu an kullandığım monitörde çizgi çıktı. Garanti kapsamına girmezse yeni bir monitör arayışına gireceğim. Verebileceğim en yüksek fiyat 5.000 TL. Bunun üzerine çıkmam biraz zor gibi görünüyor ama 500 TL kadar ekleme yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

5500'e cikabiliyorsan al gec.

Çıkamıyorsan:

3 MS yazmasına takılma. Bu butcede 0.5-1 ms yazan monitorlerde 3-4 MS veriyor gercekte. Kagit ustu degerler onemli degil.

Atılan AOC'u veya KTC al geç.

KTC ile ayni paneli kullaniyor. Ve bu gigabyte modelde 180 Hz, OC ile 200 Hz oluyor, tamamen pazarlama stratejisi kisaca. KTC'de ayni sekilde OC ile 200 Hz oluyor. Fiyat farkina degmez.

Önerileri not aldım. Bir de hoparlörü olan bir monitör olsa iyi olur çünkü Xbox üzerinden oyun oynuyorum ve bağlayacak hoparlörüm maalesef yok.

Önerileri not aldım. Bir de hoparlörü olan bir monitör olsa iyi olur çünkü Xbox üzerinden oyun oynuyorum ve bağlayacak hoparlörüm maalesef yok.

Attigim KTC'yi alirsan elinde kalan para ile ek hoparlorde alabilirsin. Hoparlor sartsa yukarida atilan Gigabyte GS25F2 model alinir KTC ile ayni paneli kullaniyor. Sadece KTC'nin parlakligi daha iyi arka aydinlatmadan dolayi. KTC alirsan ek hoparlorle daha iyi bir ses deneyimide saglanabilir. Butce cikarsada AOC panel olarak acik ara en iyi secenek. MAG 256F ise fiyatini haketmiyor.

Attigim KTC'yi alirsan elinde kalan para ile ek hoparlorde alabilirsin. Hoparlör sartsa yukarida atilan Gigabyte GS25F2 model alinir KTC ile ayni paneli kullaniyor. Sadece KTC'nin parlakligi daha iyi arka aydinlatmadan dolayi. KTC alirsan ek hoparlorle daha iyi bir ses deneyimide saglanabilir. Bütçe cikarsada AOC panel olarak acik ara en iyi secenek. MAG 256F ise fiyatini hak etmiyor.

Hocam zaten benim kullandığım monitördeki parlaklık bana yetiyor sadece hoparlör olsa işim kolaylaşır.

KTC 4270 TL.
Gigabyte 4600 TL.

Gigabyte da hoparlör var 330 TL gibi bir fark var Hz OC olunca aynı oluyor sizce bu fiyat farkına değer mi sadece hoparlör var diye.

Hocam zaten benim kullandığım monitördeki parlaklık bana yetiyor sadece hoparlör olsa işim kolaylaşır.

KTC 4270 TL.
Gigabyte 4600 TL.

Gigabyte da hoparlör var 330 TL gibi bir fark var Hz OC olunca aynı oluyor sizce bu fiyat farkına değer mi sadece hoparlör var diye.

Gigabyte'de OC ile 200 Hz oluyor standart 180 Hz pazarlama stratejisi tamamen 200 Hz yazilmasi basliga. Değer hoparloru cidden istiyorsaniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı