5000 TL monitör önerisi

Bütçe
5000
Gaming gecesinden önerdiğiniz bir monitör var mıdır?

Maalesef AOC 24G42E beklemenizi tavsiye ediyorum ya da 27 inc olanını alabilirsiniz aynı paneli kullanıyorlar.

Şansımı deneyip tekrardan G25F2 alınır mı? Gaming gecesinde GS25F2a var. O nasıldır?

GS25F2a var hocam. G25F2 ile tek farkı pivotsuz olması ve 240 Hz galiba.

F2a 24G42eden kontrast renk gamutu olarak çok daha kötü bir monitor 24G42e alın.

Tamamdır hocam teşekkür ederim herkes bu monitörü öneriyor zaten ama özellik olarak benzer monitörlerle karşılaştırdığımızda fark olmuyor bu monitörün öne çıkan özeliği nedir?

Renk gamutu, kontrast oranı ve parlaklık olarak bu fiyatta rakibi yok neredeyse 180Hz tazeleme hızı sunuyor bu da 4500 lira gibi bir bütçe için büyük bir olay paneline denecek bir şey yok zaten bu fiyatta bu kadar sorunsuz ve çok satılmış bir panel yok denecek kadar az.

Renk gamutu, kontrast oranı ve parlaklık olarak bu fiyatta rakibi yok neredeyse 180Hz tazeleme hızı sunuyor bu da 4500 lira gibi bir bütçe için büyük bir olay paneline denecek bir şey yok zaten bu fiyatta bu kadar sorunsuz ve çok satılmış bir panel yok denecek kadar az.

Tamamdır teşekkürler kararımı verdim sağ olun.

Çok kararsız kaldım hocam AOC model monitör ile.
Hocam iki model de fast ips, gigabyte adını değiştirip ss demiş ama tamamen aynı. Yenileme hızları aynı sayılır, ikisi de 0.5mprt, parlaklık olarak aoc 300, gigabyte 400cdm çok fark yok. Aralarındaki tek bariz fark gigabyte modelinde pivot özelliği olması, monitör standınız yoksa çok işlevli olur. Onun dışında ikisi de aynı düzeyde denebilir, ikisini de alabilirsiniz.

Hocam iki model de Fast IPS, Gigabyte adını değiştirip SS demiş ama tamamen aynı. Yenileme hızları aynı sayılır, ikisi de 0.5MPRT, parlaklık olarak AOC 300, Gigabyte 400cdm çok fark yok. Aralarındaki tek bariz fark Gigabyte modelinde pivot özelliği olması, monitör standınız yoksa çok işlevli olur. Onun dışında ikisi de aynı düzeyde denebilir, ikisini de alabilirsiniz.

Anladım hocam sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı