5000 TL Monitörlü Bilgisayar Toplama

GTX 970 kötü değil ama kötü. Garip oldu demi, rakibi olan R9 390'dan daha az performans veriyor ve R9 390 daha yeni bir kart.
Neye dayanarak kötü dedin bunu açıklar mısın uydurmayın lütfen yanlış bilgi vermeyin millete...

GTX980 li 5000 tl monitör dahil bilgisayar toplayabilir miyim sence?

GTX980 li 5000 tl monitör dahil bilgisayar toplayabilir miyim sence?

Sana şöyle diyeyim toplayamazsın. Ben monitörsüz 5.100 liraya topladım işte h170 pro gaming anakart, i5 6600, GTX 980ti vs.. Monitöre de ek 600 lira bütçe ayırdım BenQ RL2455HM alacağım.

Sana şöyle diyeyim toplayamazsın. Ben monitörsüz 5.100 liraya topladım işte h170 pro gaming anakart, i5 6600, GTX 980ti vs.. Monitöre de ek 600 lira bütçe ayırdım BenQ RL2455HM alacağım.
gtx 980 yerine gtx970 mi r9 390x mi alıyım sence

970 alıp monitöre biraz daha para ayırabilirsin.

@oles06 Neye dayandığı o mesajımda yazıyor zaten, dikkatli oku.

@Argojit Kardeşim işlemciyi i5 6600K ile değiştirip üstüne soğutma masrafı yerine direk i7 6700 alırsın. Böylece daha fazla performans elde edersin.

Sinerji'den hiç alışveriş yapmadım, ama Teknobiyotik ve Webdenal mağazalarından yaptım. Sen mesajında Sinerji'den alışveriş yapabileceğini belirttiğin için ben oradan önerdim.

@Argojit 390'ın 970'e göre bariz bir üstünlüğü yok. İyi araştır derim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

[Duyuru] GPUBoss, CPUBoss ve SSDBoss Yasaklanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…