5000 TL Monitörlü Sistem Önerisi

Beraatt54

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

5000 TL civarında sistem alacağım sömestr tatili içerisinde yardımcı olursanız sevinirim, ben bir tane oluşturdum onu da yorumlarsanız iyi olur.

Screenshot_4.png

Kesinlikle şu mining olaylarının kalkmasıyla beraber RX 580 fiyatları epey düştü. Emin olun Gtx 1060 tan daha mutlu eder sizi. Üstelik alacağınız 75 hz Freesync destekli bir monitörle mükemmel ikili olurlar. Ekran kartından kıstığınız bütçeylede AMD’nin R5 serisinden işlemcilere bakabilirsiniz. Bir tahminden öte ama ilerdeki oyunların çoklu çekirdek kullanacağı kanaatindeyim. Hem ileriye dönük bir sistem olur. İsterseniz size taslak bir sistem hazırlayabilirim.

@SanayZockt AM4 soket destekleyen bir işlemciyi LGA 1151 sokete nasıl takacak biraz aydınlatsana? :D Kasayı önermiyorum bu arada. Görüntüsü seni şaşırtmasın malzeme kalitesi iyi değil. Ekran kartının linkini yanlış koymuşsun. :D Birde monitör eklememişsin. :D

@SanayZockt AM4 soket destekleyen bir işlemciyi LGA 1151 sokete nasıl takacak biraz aydınlatsana? :D Kasayı önermiyorum bu arada. Görüntüsü seni şaşırtmasın malzeme kalitesi iyi değil. Birde monitör eklememişsin. :D
Anakartın linkini kopyalarken B450M'di buraya bir baktım Z270. :D
O kadar ürün olunca kafası karışıyor insanın. Ekran kartının linki yerine RAM'ı yapıştırmışım.:D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı