5000 TL Monitörlü Sistem Tavsiyesi

Daha fazla  
PUBG, CS:GO ve yeni nesil oyunları akıcı bir şekilde oynatabilecek uzun vadede başarılı bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem 5000 TL (+-250). Aklımda Ryzen 5 2600 ve RX 570li bir sistem kurmak var ama piyasayı çok bilmiyorum acaba en ideali bunlar mıdır? CPU ve ekran kartı illa bunlar olacak diye bir şey yok. Daha güzel alternatifler düşünürseniz lütfen buraya yazın. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kalan 844 tl ye de monitörünüzü alabilirsiniz.
Kasa için kaliteli diyemem, anakart giriş seviyesi, işlemci R5 2500X(2600 varken bu alınmaz), depolama alanı düşük.
Yani kısaca bir Teknobiyotik klasiği, ekran kartı 1660 diye milleti kazıklıyorlar resmen. Diğer her parçadan kısılmış sırf 1660 sığsın diye. Mantıksız bir sistem. Alınmaz.

Buradaki sistem gayet dengeli ve güzel toplanmış. Bütçe çıkabiliyorsanız(kesinlikle öneririm) ViewSonic monitörü alın. CS:GO ve PUBG gibi FPS oyunları oynadığınız için size çok yararı olur. Ayrıca RX 580 ekran kartı 1080p için ideal. Yok bütçe arttıramam derseniz RX 570 de sizi üzmez kesinlikle.
İleride de aynı ramden bir tane daha alıp yolunuza bakarsınız.

Ryzen 5 2600:

Anakart:

Ram:

Ekran kartı:

Ssd:

Kasa + psu:

Hepsi toplamda aşağı yukarı = 4342 tl ediyor kalan parayada monitör vb şeyleri halledersiniz ben monitörden pek anlamıyorum.

Ryzen 5 2600:

Anakart:

Ram:

Ekran kartı:

Ssd:

Kasa + psu:

Hepsi toplamda aşağı yukarı = 4342 tl ediyor kalan parayada monitör vb şeyleri halledersiniz ben monitörden pek anlamıyorum.
Çok teşekkürler bu kadar hızlı cevap verdiğiniz için. Benim kafamı kurcalayan konu şu: Anladığım kadarıyla sitelerden tek tek araştırıp ayrı ayrı almak çok daha ekonomik oluyor. Ama bunları tek başıma birleştirebileceğimi sanmıyorum. İnventus, itopya gibi sitelere +500TL gibi bir bedel ödeyip bu donanımlarla sistem toplamak daha güvenli olur mu? En azından karşımıza alabileceğimiz bir muhattabımız olması açısından. Herhangi bir bilgisayarcıdan bu parçaları birleştirmesini istemek mümkün ama ne kadar güvenilir olur?

Çok teşekkürler bu kadar hızlı cevap verdiğiniz için. Benim kafamı kurcalayan konu şu: Anladığım kadarıyla sitelerden tek tek araştırıp ayrı ayrı almak çok daha ekonomik oluyor. Ama bunları tek başıma birleştirebileceğimi sanmıyorum. İnventus, itopya gibi sitelere +500TL gibi bir bedel ödeyip bu donanımlarla sistem toplamak daha güvenli olur mu? En azından karşımıza alabileceğimiz bir muhattabımız olması açısından. Herhangi bir bilgisayarcıdan bu parçaları birleştirmesini istemek mümkün ama ne kadar güvenilir olur?
Çağırırsınız evinize ya da dükkana gidersiniz. Gözünüzün önünde birleştirir parçaları. 50-100 lira para ister maksimum. Zaten teknik detayı yok yani internetteki videolardan bakıp monte etmiştim ben sistemimi.

Bu PC'ye
-R5 2600 işlemci
-B450 anakart
-240 GB ADATA SU630 SSD ekleyin, 4000 TL etmekte.
Size attığım sistem daha kaliteli ama. Toplamak bu kadar zor değil, video izleyerek dahi yapılır. Güvenmiyorsanız bir bilene yaptırırsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı