Geç görüyorum mesajınızı Stream 2 çok çok daha iyi kpa kabuk kullaniyor dediler normalde yazlık istiyorum da kararsızımKask olarak exo 491 ya da C70. başka bir şey almayın.
Mont için ise mevsim ne olacak?
Mont olarak scyoco jk118 4000tl yeKask olarak exo 491 ya da C70. başka bir şey almayın.
Mont için ise mevsim ne olacak?
Scoyco olarak sadece 2 farklı eldivenini kullandım. Bir tanesinden memnun kaldım, diğerinden memnun kalmadım. Montları hakkında hiç bir fikrim yok maalesef.EXO 491 de olabilir, C70 de olabilir. LS2 düşünmeyin.
Mont olarak da Scoyco'nun mont modelleri hakkında bilgim yok.
@Psyduck17 'ın belki bilgisi vardır. Emin değilim.
Montu aldım level 2 koruma takip kullanacagim kaskta hala kararsızımScoyco olarak sadece 2 farklı eldivenini kullandım. Bir tanesinden memnun kaldım, diğerinden memnun kalmadım. Montları hakkında hiç bir fikrim yok maalesef.
C70n ile 491 arasındaki farklar nedirEXO 491 de olabilir, C70 de olabilir. LS2 düşünmeyin.
Mont olarak da Scoyco'nun mont modelleri hakkında bilgim yok.
@Psyduck17 'ın belki bilgisi vardır. Emin değilim.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Kaskı denemeden alma. Her kask her kafaya uymuyor. İkisini de dene hangisi daha rahat olursa onu al.Montu aldım level 2 koruma takip kullanacagim kaskta hala kararsızım
C70n ile 491 arasındaki farklar nedir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.