Caberg Duke 2 kullanıyorum, genelde iyi kaskların kaderi olarak sesli bir kask, gözlükle kullanırken biraz buğu problemi oluyor ilk zamanlar ama 2-3 dk sonra geçiyor. Yağmurda sıkıntı yaşamadım, içi rahat, öne ya da arkaya ağırlık birikmesi olmuyor pek. Vizör kaliteli, içinden kaliteli bir pinlock çıkıyor. İntercom için uyumlu ama ben kullanmıyorum. Biraz terletme yapabiliyor arada, vizörü açarak bundan kurtuluyorum. Havalandırma sistemi pek başarılı değil ne yazık ki. Siyah bir dahili vizörü var, çok muazzam birşey değil ama anı kurtarıyor, biraz daha uzun olaydı keşke diyorum arada. Gözlükle kullanırken sıkıntı yaşamıyorum, kulaklarımı ağrıtmıyor. GP'nin 37 litrelik çantasına kenarlardan cuk, ön ve arkada 3-4'er parmak kalomayla giriyor. Bir daha alacak olursam aynı kaskı kullanırım.
Mont olarak Venom Dynamic kullanıyorum ancak kısa olmasından dolayı oram-buram çok açılıyor

Tourex veya K2 kullanmanı öneririm. İç astarları, en içte olan kat termal- 2. katı Rüzgar kesici kat olarak kullanılıyor. Bunları çıkartarak duruma göre ihtiyacın olan katı kullanabilirsin, çok sıcak havalarda hepsini çıkartarak kullanıyorum. Korumalar kabuk katta bulunuyor.