5000 tl oyun bilgisayarı toplama

Bora Çulhan

Hectopat
Daha fazla  
Bütün siteye selamlar. Konuyu uzatmayacağım. 5000 tlye monitörsüz, kulaklıksız, faresiz bilgisayar toplamak istiyorum. Bütün bileşenler eşit seviyede olsun istiyorum. Ayrıca birbirleriyle uyumu da iyi olması çok iyi olur. Yani ekran kartını çok iyi bişey yapalım diye herhangi bir şeyden gereksiz kısmak istemiyorum. Oynadığım oyunları şu anki i3 ve 4gb ram'e sahip 6 yıllık bilgisayarım bile kaldırıyor. Ama şöyle montajdan sonra oyun testi yaptığımda eskisini elektrikli testereyle kesme hissi olşsun istiyorum. Zaten yeni nesil oyunları indirmememin sebebi şu anki bilgisayarımın onları kaldıramayacağını çok iyi bilmem. Yoksa ben de isterim ultra ayarlarda fallout 4'ü. Teşekkürler şimdiden. Bir de kasa geniş olsa süper olur. İlk montajım olacak bir de ileride upgrade ihtimali de var. Hiç kasayı parçalama işine girmeyeyim yani. :LOL: Her türlü yoruma eleştriye açığım bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu düşünebilirsin :
Ama Vatan dan değil Sinerji.gen den topla 5 000 TL 5 200 TL arasına iner sistem. Kasa pahalı dersen çok kaliteli ve geniş olduğu için seçtim.

Buyur:
sinerji.png

Bunu düşünebilirsin :
Ama Vatan dan değil Sinerji.gen den topla 5 000 TL 5 200 TL arasına iner sistem. Kasa pahalı dersen çok kaliteli ve geniş olduğu için seçtim.
Resmini göremiyorum

Skywalker bunu sevdim fakat 980 koymak için cpu soğutucusundan, kasadan kıstığınızı düşünüyorum. Hepsi eşit düzeyde olsa daha iyi performans alabilirim oyun testlerinde.

Hiçbir şeyden kısmadım her şey yerli yerinde kasayı çok havalı olduğu için seçtim çok hoşuma giden bir kasa. Onun dışında sistemde 300 TL artıyor o paraya da SSD alınabilir.

Teşekkürler peki ekran kartını msi gtx970 yapsak ramleri de kingston 4x4 16 gb ram 2400 mhz yapsak. Sıvı soğutmayı silverstone tundra td02-e yapsak. Üstüne de kingston 120 gb fury ssd eklesek fiyat kaç olur?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı