Arkadaşlar herkese selam, 1080P oyun için bir sistem almayı planlıyorum ama 4K ile de çoğu programda sıkıntı yaratmamalı. Yayın ve kodlama yaparken sıkıntı çıkarmayacak.
Bütçem 3000-5000 TL arası. Elimde Thermaltake V2 model bir kasa var aynı zamanda Zalman 600-LX bir güç kaynağı ve harddisk ( özelliklerini bilmiyorum) bulunmakta bunlar uyum açısından sorun yaratır mı buna göre değerlendirip öneri yaparsanız sevinirim aynı zamanda 3000 TL'nin altında da iş görecek sistemler çıkıyorsa benim için daha iyi olacaktır.
Gigabyte B450M S2H 3600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gigabyte B450M S2H 3600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Akakçe sitesi ürünlerin en ucuz satıldığı yere yönlendirir. Bu sistem zaten güncel bir sistem fiyatları'da uygun. İşlemci şu an pahalı birkaç ay sonra 800-900 olacak daha yeni çıktı beklemenizi öneririm.
Akakçe sitesi ürünlerin en ucuz satıldığı yere yönlendirir. Bu sistem zaten güncel bir sistem fiyatları'da uygun. İşlemci şu an pahalı birkaç ay sonra 800-900 olacak daha yeni çıktı beklemenizi öneririm.