5000 TL Oyun sistemi toplama

avcosr

Hectopat
Öncelikle bu bilgisayar fiyatına göre iyi olmalı. Yani bu fiyata en iyi performans bundan sorulur dediğiniz PC’leri merak ediyorum. Bu işlerde çok çok iyi olmadığımdan sizlere danışmak istedim. Bu bilgisayarı daha sonra parça (e. kartı, anakart vs.) değişimler yapabileceğim bir bilgisayar olmasını istiyorum. Sınırları zorlayıp güzel işler çıkartacak arkadaşlar konuya sadık kalıp soru ve önerilerini yazabilir, şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
"Anakart değişimi yapabileceğim." Bu cümleye göre 400 liranın altında ucuz anakart almakta yarar var. Zaten değiştireceğin şeye pek para vermek istemezsin.

Elbette öyledir fakat kalite olmalı bu daha önemli gerekirse değişim yapmam.

Yok.
Değişim planın varsa ucuz anakart olur, ucuz etin yahnisi yenmez. Kalite ucuza satın alınmaz ama fiyatına göre diğerlerinden az daha iyi olanlar var elbette. Ancak bir yere kadar kalitesi. Yerinde olsam anakartı bir kere alırım ama sağlam alırım.

Son düzenleme:
Değişim planın varsa ucuz anakart olur, ucuz etin yahnisi yenmez. Kalite ucuza satın alınmaz ama fiyatına göre diğerlerine göre daha iyi olanlar var elbette. Anca bir yere kadar kalitesi. Yerinde olsam anakartı bir kere alırım ama sağlam alırım.
Haklısın öyle yapmam daha sağlıklı olur. Fakat nasıl toplamalıyım ?

Sistemin amacı nedir, oyun ağırlıklı mı render mı yoksa karışık mı? Oyun ise oyunları hangi çözünürlükte oynayacaksın, 1080p mi 1440p mi?

13.jpg

Böyle bir liste hazırladım. İleride B360 veya Z370 alabilirsiniz anakart olarak.

Bu da uzun ömürlü versiyonu. Anakartı uzun süre kullanabilirsiniz.
Q1.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı