5000 TL oyuncu bilgisayarı toplama

Piyasadaki çoğu güzel oyunları oynatacak pc kaç tldir?

• Oy verenlerin toplamı
    16
Bütçe
5000

emrearar

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bütçem 5000 TL. Güzel bir oyuncu bilgisayarım olsun istiyorum, monitör de önerirseniz sevinirim. Oyuncu monitörü olursa güzel olur, oynadığım oyunlar; GTA V, Minecraft ve güzel sistem isteyen oyunlar. Şu anki bilgisayarımda istediğim oyunları zar zor oynuyorum. Monitör 144 Hz düşünüyorum tavsiyede bulunursanız sevinirim. 5000 TL içine monitör dahil değil. 5000 TL sistem monitör ayrı. Teşekkürler.

144 hz olmayabilir 75 hz olabilir mi

RAM 16 yapın, SSD attığımı alın. Monitör ayrı dediğinizi görmemişim ekran kartını Palit GTX 1660 SUPER yapın, monitör bunu alabilirseniz daha iyi olur.

webtekno'nun kurmuş olduğu mükemmel yüksek FPS veren sistem. Fakat bu sistemin ssd'leri sıkıntılı. siteden girip başka bir ssd seçebilirsiniz. Bir de biraz daha bütçeyi arttırma şansınız varsa RAM'i 16 GB yapmanızı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, önerin için teşekkürler. Babam ile birlikte alacağım için internete güvenmiyor. Attığın sitelere güvenebilir miyim? Bu sistem güzele benziyor biz de Curved monitör istiyorduk. Güvenebilir miyim?

Merhaba, önerin için teşekkürler. Babam ile birlikte alacağım için internete güvenmiyor. Attığın sitelere güvenebilir miyim? Bu sistem güzele benziyor biz de Curved monitör istiyorduk. Güvenebilir miyim?
Kesinlikle bir sıkıntı çıkmaz. Gamegaraj'ın Üsküdar'da mağazası var, isterseniz ordan da alabilirsiniz.

Merhaba, önerin için teşekkürler. Babam ile birlikte alacağım için internete güvenmiyor. Attığın sitelere güvenebilir miyim? Bu sistem güzele benziyor. Biz de Curved monitör istiyorduk. Güvenebilir miyim?

Samsung söz konusu. Tabii ki güvenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…